.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 12:15

Yamaha MT-07 2021 – Όλες οι αλλαγές σε ένα βίντεο

Με τίτλο Features & Benefits (χαρακτηριστικά και ωφέλη) η Yamaha συνοψίζει τις αλλαγές στο δημοφιλές μεσαίο γυμνό της σε ένα σύντομο βίντεο.

Η σημαντικότερη είδηδη του 2021 στη Σκοτεινή Πλευράς της Ιαπωνίας ήταν φυσικά η παρουσίαση του νέου, μεγαλύτερου και ισχυρότερου ΜΤ-09, ωστόσο η έλευση των Euro 5 προϋποθέτει και την προσαρμογή μοντέλων που δεν ήταν προγραμματισμένα να αλλάξουν ακόμη.

Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε το ΜΤ-07 των 700 δικύλινδρων κυβικών, το οποίο δεν αλλάζει δραστικά για το 2021, ωστόσο η προσαρμογή στις νέες προδιαγραφές δεν ήρθε μόνη της καθώς συνδεύεται από σοφά στοχευμένες επεμβάσεις και αναβαθμίσεις εξοπλισμού.

Δείτε στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί ό,τι αλλάζει στο νέο ΜΤ-07.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 12:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon