.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 10:04

Yamaha 3CT Concept 2019 – Στα 300 κ.εκ. με τρεις τροχούς - EICMA

Με κλείδωμα στο μπροστινό σύστημα  

Την πρόθεση της Yamaha να επεκτείνει την γκάμα των Tricity σε μεγαλύτερους κυβισμούς, πιστοποιεί το πρωτότυπο μοντέλο 3CT, που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Πρόκειται για ένα scooter που φέρει το LMW (Lean Multi Wheel) σύστημα της Yamaha στο μπροστινό του μέρος, στην μορφή που το έχουμε γνωρίσει από τα Tricity 125/155.

Μια σημαντική προσθήκη στο σύστημα αυτό, αποτελεί ο μηχανισμός του κλειδώματος του, που επιτυγχάνεται με ηλέκτροϋδραυλικό τρόπο, χωρίς όμως να μπλοκάρει την λειτουργία της ανάρτησης των μπροστινών τροχών.

Ο κινητήρας που έχει χρησιμοποιηθεί στο scooter 3CT, είναι ο Blue Core 300 κ.εκ. της Yamaha, που μας είναι επίσης γνωστός, από το X-MAX 300. Ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικό και εξοπλιστικό στοιχείο στο concept αυτό, είναι τα ενσωματωμένα στην σέλα LED σώματα, οι γραμμές των οποίων δημιουργούν μια όμορφη δυναμική και φουτουριστική εικόνα, συμβάλλοντας φυσικά και στην ασφάλεια, αφού το scoοter είναι ακόμα πιο διακριτό στο σκοτάδι.

Το 3CT αποτελεί ένα concept μοντέλο, το οποίο προφανώς θα οδηγήσει σε μια έκδοση παραγωγής, ωστόσο το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Υποθέτουμε, σύντομα.Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 10:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF-R1 GYTR 2019 - EICMA Yamaha XSR700 XTribute 2019 - EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon