.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 15:58

Yamaha – Νέα Serrow 250 / Touring και Tricker 250

Η επιστροφή των μικρών αερόψυκτων μονοκύλινδρων!

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό, η Yamaha προετοίμαζε μια νέα γενιά μοτοσυκλετών με μονοκύλινδρους αερόψυκτους κινητήρες, που να συμμορφώνονται με τις νέες, τρίτες στην σειρά προδιαγραφές ρύπων, που θεσπίστηκαν στην Ιαπωνία.

Δυο μοντέλα λοιπόν, το ένα αρκετά γνωστό στην χώρας μας, παρουσιάστηκαν ανανεωμένα, μετά από την παύση της παραγωγής τους για έναν χρόνο στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ο λόγος για το Serrow και το Tricker, τα οποία πέρα από το νέο μονοκύλινδρο κινητήρα, ανανεώθηκαν επίσης και στα σημεία.

Το ψεκαστό, μονοκύλινδρο, διβάλβιδο και αερόψυκτο μοτέρ των 249 κ.εκ. που φέρουν και τα δύο μοντέλα, αποδίδει 20 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 2,1 kg-m ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση για το Serrow, με το όνομα Touring, η οποία φέρει μεγάλη και στιβαρη σχάρα, μεταλική ποδιά προστασίας, κάγκελα – χειρολαβές στον μπροστινό προβολέα, ζελατίνα πάνω από την μάσκα και χούφτες, προβάλλοντας έναν πιο adventure χαρακτήρα.

Δυστυχώς τα μοντέλα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την Ιαπωνική αγορά και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την εξαγωγή τους σε άλλες αγορές και δη στην Ευρωπαϊκή. Πάντως αυτό δεν θα ήταν ακατόρθωτό, μιας που οι νέες Ιαπωνικές προδιαγραφές ρύπων, είναι πολύ κοντά στις ισχύουσες στην Ευρώπη, Euro 4.

Φωτογραφίες Serrow 250

Φωτογραφίες Serrow Touring 250

Φωτογραφίες Tricker 250



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon