.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 10:15

Yamaha Tenere 700 – Φωτογραφήθηκε σε δοκιμές

 

Θα είναι αυτό το μοντέλο παραγωγής; 

 

 

Στο Μιλάνο της Ιταλίας φωτογραφήθηκε μια μοτοσυκλέτα χωρίς γραφικά και διακριτικά, η οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι το νέο Yamaha Tenere 700 της Yamaha. Ο φωτογράφος που έχει στην κατοχή του τα αρχεία υψηλής ανάλυσης, ανέφερε ότι το έμβλημα κάτω από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων είναι τα τρία διαπασών της Yamaha και προφανώς η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας ανήκει στην on-off / adventure κατηγορία, οπότε το συμπέρασμα ήταν εύκολο.

yamaha tenere 700 proto 01

Υπαρχει ένα κάλυμμα - αυτοκόλλητο που σκεπάζει όλη την επιφάνεια των πλαστικών, οπότε δεν μπορεί κανείς να διακρίνει ξεκάθαρα την μορφή της μοτοσυκλέτας. Ωστόσο η γενική εντύπωση, είναι πως πρόκειται για στενή και μαζεμένη διαστασιακά μοτοσυκλέτα, που δεν ακολουθεί τα συνήθες στην κατηγορία... "τροφαντό" παρουσιαστικό. 

yamaha tenere 700 proto 03

Η σέλα, φαίνεται να ακολουθεί περισσότερο τα off-road πρότυπα, όντας λεπτή, χωρίς “σκαλοπάτι” για τον συνεπιβάτη, ενώ εντύπωση προκαλεί και η ψηφιακή (LCD όπως δείχνει) οθόνη με το μακρόστενο, σχεδόν σαν tablet, σχήμα της. Φυσικά ο μπροστινός τροχός είναι 21 ιντσών σε διάμετρο και οι ζάντες είναι ακτινωτές, όπως αρμόζει σε μια μοτοσυκλέτα με πολλές βλέψεις για το εκτός δρόμου πεδίο. Τέλος, το πιρούνι είναι αναστραμμένο και το ψαλίδι φαίνεται διαφορετικό από αυτό το Tracer 700, μάλλον πρόκειται για μεγαλύτερου μήκους μονάδα, με υλικό κατασκευής το αλουμίνιο.

Πηγή: Moto.it

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 20:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon