.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 17:23

Yamaha Majesty 155 S 2018 - Θα το δούμε στην Ευρώπη;

 

Σχεδιαστικό "φρεσκάρισμα" και νέα χρώματα 

 

Η Yamaha παρουσίασε επίσημα το νέο Majesty 155 S του 2018, την μικρότερη σε κυβισμό έκδοση μιας οικογένειας GT scooter που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και στην Ελλάδα και η οποία πλέον έχει αντικατασταθεί από τα NMAX και XMAX.

Για το 2018, το Majesty αποκτά μια πιο sport εμφάνιση, με την μάσκα να υιοθετεί δυναμικές γραμμές, ενώ στον τομέα του εξοπλισμού, έχει προστεθεί LED προβολέας μπροστά, καθώς και παροχή 12V στο ντουλαπάκι της ποδιάς. Νέοι είναι και οι τέσσερις στο σύνολο χρωματισμοί του μοντέλου.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, αυτός είναι ο γνωστός από τα NMAX και Tricity, 4Τ υγρόψυκτος μονοκύλινδρος των 155 κ.εκ., με απόδοση 15 ίππους και 1,4 kg-m ροπής. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 795 χλστ., το συνολικό μήκος στα 2.030 χλστ. και το βάρος είναι 145 κιλά, τιμές που προϊδεάζουν για την ευελιξία και την ευκολία χρήσης του scooter στο αστικό πεδίο.

Πληροφορίες για το αν θα εισαχθεί το Majesty 155 S στην Eυρώπη δεν υπάρχουν, τελευταίος εκπρόσωπος της σειράς στην Γηραιά Ήπειρό ήταν το Majesty 125, θεωρούμε όμως δύσκολο να υπάρχουν δύο μοντέλα παρόμοιας φιλοσοφίας στην γκάμα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 17:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon