.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 17:43

Harley-Davidson Road Glide Special & Street Glide Special 2018

 

Με τον νέο, Milwaukee-Eight 107 κινητήρα 

 

Στα πλαίσια την ανανέωσης των τουριστικών μοντέλων της για το 2018, η Harley-Davidson προχώρησε σε αλλαγές στα μοντέλα Road Glide Special και Street Glide Special. οι οποίες και περιγράφονται στο σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Η Harley-Davidson φέρνει τις εξαιρετικά δημοφιλείς Street Glide Special και Road Glide Special σε ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού για το 2018, αλλάζοντας το χρώμιο με μαύρο χρώμα.

Εφοδιασμένες με τον πανίσχυρο κινητήρα Milwaukee-Eight 107 (1745κ.εκ.), οι δύο νέες hot rod baggers ενισχύουν τα βασικά μοντέλα με μοναδικό custom στυλ, επιβλητικά στοιχεία και σκουρόχρωμα φινιρίσματα.

Paul James, διευθυντής του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Harley-Davidson: “Οι δύο νέες custom bagger μας είναι τα πιο επιθετικά και μοντέρνα μοντέλα touring της αγοράς, και οι ιδιοκτήτες τους χαίρονται να νιώθουν τα βλέμματα πάνω τους, όπου κι αν βρεθούν. Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι σημαντικό για εκείνους, να μπορούν να βγαίνουν στον ανοικτό δρόμο με άνεση και στυλ. Αυτές οι νέες hot rod baggers είναι η επιτομή των μοτοσικλετών τουρισμού. Είναι και δείχνουν συγκλονιστικές, και παρέχουν κορυφαία αίσθηση οδήγησης.”

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Στυλ:

-Σκουρόχρωμα φινιρίσματα από τον προβολέα μέχρι την εξάτμιση και νέοι τροχοί 19 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω.

-Μαύρο χρώμα παντού. Στο προστατευτικό του κινητήρα, μπροστινό σύστημα, τιμόνι, χειριστήρια, καθρέπτες, όργανα, κονσόλα του ρεζερβουάρ, καπάκια κινητήρα, καπάκι φίλτρου αέρα, σιλανσιέ και προστατευτικά της εξάτμισης.

-Custom πινελιές που δημιουργούν μια επιθετική μοντέρνα εμφάνιση, όπως οι σκληρές πλαϊνές θήκες που τονίζουν τα μακριά χαμηλά προφίλ και τα βαμμένα εσωτερικά του φέρινγκ.

Επιδόσεις:

-Τεχνολογία πίσω ανάρτησης με ρύθμιση στο χέρι, η οποία προσφέρει 15% μεγαλύτερο εύρος προφόρτισης ελατηρίου από τα προηγούμενα αμορτισέρ touring χαμηλού προφίλ.

-Η μπροστινή ανάρτηση διαθέτει διπλή κεκλιμένη βαλβίδα που παρέχει την απόσβεση ενός αγωνιστικού συστήματος σε συνδυασμό με γραμμικά χαρακτηριστικά απόσβεσης και μειωμένο βάρος.

Ισχύς:

-Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 107 (1745κ.εκ.) παρέχει ταχύτερη απόκριση στο γκάζι, μεγαλύτερη ισχύ για προσπεράσεις, πιο αυθεντικό ήχο, ομαλότερη οδήγηση και την αίσθηση που περιμένουν οι αναβάτες από έναν κινητήρα Harley-Davidson Touring.

-Κάθε κινητήρας Milwaukee-Eight παράγει 10% περισσότερη ροπή.

-Ο Milwaukee-Eight 107 προσφέρει 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 0-60 μίλια/ώρα, που ισοδυναμεί με δύο έως τρία μήκη μοτοσικλέτας μπροστά, και 11% μεγαλύτερη επιτάχυνση από τα 60-80 μίλια/ώρα με την τελευταία σχέση στο κιβώτιο, που ισοδυναμεί με ένα έως δύο μήκη μοτοσικλέτας.

-Για ακόμη καλύτερη θέση οδήγησης, το νέο στενότερο καπάκι της μετάδοσης και το χαμηλού προφίλ καπάκι του φίλτρου αέρα παρέχουν περισσότερο χώρο γύρω από τον κινητήρα για τα πόδια του αναβάτη και πιο άνετη πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος για τους περισσότερους αναβάτες.

-Όλα τα μοντέλα που είναι εφοδιασμένα με τον κινητήρα Milwaukee-Eight διαθέτουν συμπλέκτη ολίσθησης με βελτιωμένη υδραυλική λειτουργία που απαιτεί 7% λιγότερη δύναμη για πάτημα του συμπλέκτη

Ήχος:

-Το στάνταρ σύστημα BOOM! Box5GT Infotainment με οθόνη αφής διαθέτει ηχεία BOOM! Stage I για βαθύ μπάσο και ισορροπημένο ήχο

Χρωματικές επιλογές:

-Road Glide Special: Vivid Black, Wicked Red, Bonneville Salt Pearl και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom

-Street Glide Special: Vivid Black, Twisted Cherry, Bonneville Salt Denim και Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom

Φωτογραφίες Road Glide Special

Φωτογραφίες Street Glide Special

  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 18:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon