.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

Harley – Davidson CVO Limited 2018

 

Με τον νέο κινητήρα των 1923 κ.εκ.!

 

Μια πολυτελής μοτοσικλέτα τουρισμού, που διαθέτει κορυφαία ισχύ για την κατηγορία της, σύστημα Infotainment, και εκπληκτική βαφή, και προσφέρει τεράστιες ανέσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

-Διαθέτει τον ολοκαίνουριο κινητήρα Twin-Cooled Milwaukee-Eight 117 (1923cc), μπροστινή ανάρτηση με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα και πίσω αμορτισέρ emulsion (με ρύθμιση προφόρτισης με το χέρι), και προσφέρει ομαλή, άνετη και ζωηρή οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

-Θερμαινόμενη σέλα δύο ατόμων-δύο επιπέδων, με custom κάλυμμα και ραφή που διατίθενται αποκλειστικά για τα μοντέλα CVO και δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα άλλο μοντέλο. 

-Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη υποστήριξη πλάτης για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

-Για ακόμη περισσότερη άνεση και ασφάλεια, η CVO Limited διαθέτει μπρελόκ-τηλεχειριστήριο που διακόπτει την παροχή ισχύος, και συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo με ABS και έξυπνο σύστημα συναγερμού της Harley-Davidson

-Δύο πολυτελείς χρωματικές επιλογές: Burgundy Cherry Sunglo Fade και Black Earth Fade

Φωτοπγραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon