.
Κατηγορία Vespa
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 16:01

EICMA 2017 - Vespa Primavera 2018

 

Νέοι τροχοί, LED φώτα, Bike finder και... έγχρωμη TFT οθόνη στην Primavera S! 

 

Για το 2018 η Vespa Primavera δέχθηκε νέους τροχούς 12 ιντσών –από 11 προηγουμένως-, LED φώτα, και επανασχεδιασμένες λεπτομέρειες, ενώ τώρα το Bike Finder και το άνοιγμα σέλας από μακριά είναι στάνταρ. Το μεγάλο νέο αφορά στην Primavera S, η οποία έχει πλέον έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων!

Νέοι λοιπόν είναι οι αλουμινένιοι τροχοί στις Primavera, με όμορφη σχεδίαση και πέντε διαιρούμενα μπράτσα, ενώ είναι και μία ίντσα μεγαλύτεροι από το προηγούμενο μοντέλο, στις 12 ίντσες τώρα.

Τα φώτα έγιναν LED τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ η εφαρμογή Bike Finder για να βρίσκετε που παρκάρατε τη Vespa σας, και το άνοιγμα της σέλας από τηλεχειριστήριο ανήκουν πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό.

Διαφορετικές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό της Primavera βρίσκουμε στην χαρακτηριστική «γραβάτα» στο μπροστινό μέρος, και σε μια χρωμιωμένη λεπτομέρεια – φτεράκι στον μπροστινό προφυλακτήρα.

piaggio vespa primavera s 4

Για το 2018 η Vespa Primavera S, πέρα από τις παραπάνω βελτιώσεις που περνάνε και σε αυτήν, διαθέτει… κρατηθείτε… μια έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων 4,3 ιντσών! Ποιος περίμενε πως θα δούμε TFT οθόνη σε Vespa. Και όμως.

Η οθόνη, πέρα από την προβολή όλων των κλασικών πληροφοριών, συνεργάζεται και με την τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Vespa Multimedia Platform.

piaggio vespa primavera 50th anniversary 2

Τέλος, για να γιορτάσει η Vespsa τα 50 χρόνια του ονόματος της Primavera, παρουσιάζει τη Vespa Primavera 50th Anniversary. Με κινητήρες i-get 50 και 125 κυβικών εκατοστών, ξεχωρίζει από τα χρώματα (γαλάζιο και καφέ), με σέλες στο ίδιο χρώμα, γκρι ζάντες και το logo 50th Anniversary.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 10:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Vespa Elettrica X 2018 EICMA 2017 – Vespa Sprint / Sprint S 125 & 150 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon