.
Κατηγορία Ural
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 10:24

Ural GEO - Υπέροχη εμφάνιση, full εξοπλισμός, 20 μόλις αντίτυπα, ξεκαρδιστικό Video!

Δείτε μια υπέροχη, συλλεκτική έκδοση της εμβληματικής ρώσικης μοτοσυκλέτας με καλάθι, με το όνομα Ural GEO που θα παραχθεί μόλις σε 20 αντίτυπα παγκοσμίως, και μην παραλείψετε να απολαύσετε το ξεκαρδιστικό -όσο και θεαματικό- βίντεο που συνοδεύει την νέα αυτή Camo Ural!

Κάθε χρόνο η Ural παράγει μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, με ιδιαίτερες εμπνεύσεις, όπως από πυρηνικά παγοθραυστικά, τον διεθνή διαστημικό σταθμό, οχήματα του James Bond, κλπ.

Φέτος το μενού έχει… ντόνατς! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Πέρα τώρα από τη μοναδική Camo βαφή, το Ural GEO έρχεται με αρκετά αξεσουάρ για κίνηση εκτός δρόμου, όπως τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Nitron, την ψηλή εξάτμιση της GPR για off-road χρήση, σχάρα αποσκευών πάνω από τη ρεζέρβα, σχάρα στο μπροστινό μέρος του sidecar και προστατευτικά κάγκελα, προστατευτική ποδιά, ελαστικά Hedeinau Κ37, έξτρα δοχείο καυσίμου RotopaX, MRA ζελατίνα φέρινγκ, χούφτες, βάση GPS στο τιμόνι, 2 USB θύρες φόρτισης, κ.α. Ο κινητήρας είναι βαμμένος μαύρος, η σέλα είναι διαφορετική, ο προβολέας έχει προστατευτική σχαρίτσα,

Όσον αφορά στη βαφή, αυτή είναι ιδιαίτερα σπέσιαλ, καθώς η μέθοδος για το συγκεκριμένο Camo μοτίβο απαιτεί τη στρώση διαφορετικών στρωμάτων χρώματος, και καθώς η διεργασία γίνεται με το χέρι, κάθε μοτοσυκλέτα είναι μοναδική, διαφέροντας από τις υπόλοιπες 19!

Και τώρα καταλαβαίνετε γιατί “μόνο 20”, γιατί η Σβετλάνα από το τμήμα βαφής είπε “No More” -είπε και μερικά “γαλλικά” ακόμα, τα οποία θα ακούσετε στο βίντεο.

Η Ural GEO θα διατεθεί στους dealer της φίρμας τον Δεκέμβριο του 2020, στην τιμή των 26.999 δολαρίων.

Είναι αυτή η ομορφότερη Ural που έχετε δει ποτέ;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon