.
Κατηγορία TVS
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 10:43

TVS Zeppelin R - Νέο μοντέλο Cruiser αναμένεται σύντομα

Η TVS Motor Company, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών που στην Ευρώπη είναι γνωστή για την συνεργασία με την BMW και την παραγωγή των G 310, ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέο μοντέλο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών site, η TVS αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στην Ινδία, στις 6 Ιουλίου 2022. Πιθανότατα θα είναι ένα μοντέλο cruiser που έχει παρουσιαστεί ως πρωτότυπο το 2008, και πρόκειται για το Zeppelin R. Η εταιρία έχει κατοχυρώσει αυτό το όνομα, όπως και τα Retron και Ronin, ονόματα με τα οποία κάποιο ή αυτό το μοντέλο, θα μπορεί να ταξιδέψει και εκτός Ασίας.
 
Τεχνικές πληροφορίες υπάρχουν σχετικά λίγες, με κάποιες να αναφέρουν πως η χωρητικότητα του μονοκύλινδρου κινητήρα θα βρίσκεται στα 225 κυβικά εκατοστά, θα είναι αερόψυκτος με ψεκασμό, με 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, και απόδοσης 20 ίππων..
Με τέτοια τεχνικά στοιχεία, - και κυρίως τον αερόψυκτο κινητήρα, ίσως θα ήταν λίγο δύσκολο να εισαχθεί στην Ευρώπη, ως κάποιο νέο μοντέλο της BMW με την οποία ήδη υπάρχει συνεργασία στην σειρά των 310 κυβικών εκατοστών.

 tvs-zeppelin-cruiser-launch-cancel-600x338-web.jpg

Φωτό: rushlane, zigwheels

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 10:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon