.
Κατηγορία SYM
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 11:38

SYM Jet X 125 2023 - Αποκτά Traction Control σε νέα έκδοση

Σημαντικές αλλαγές στο 125άρι sport scooter της SYM.

H SYM ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου Jet X 125 ABS-TCS. Όπως λέει και το όνομα του, οι μεγάλες αλλαγές πάνω του αφορούν την ενσωμάτωση Traction Control, ένα σύστημα που πλέον βρίσκει χώρο ακόμα και στις μικρότερες των μοτοσυκλετών και των scooters, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια. Στο σύστημα πέδησης υπάρχει ABS -διαθέσιμη είναι και μία έκδοση με CBS. Επιπλέον, μιλάμε για  Η απόδοση του κινητήρα παραμένει χωρίς αλλαγές, στους 12,6 ίππους.

Ακόμα, το νέο SYM Jet X 125 θα έχει ανασχεδιασμένη σέλα, τόσο εμφανισιακά με νέες εξωτερικές ραφές, όσο και σε επίπεδο άνεσης για αναβάτη και συνεπιβάτη. Κάτω από την σέλα, βρίσκεται ο κύριος αποθηκευτικός χώρος 18 λίτρων, που μπορεί να χωρέσει 1 κράνος. To keyless σύστημα εκκίνησης παραμένει στον εξοπλισμό, όπως επίσης και η LCD οθόνη, η παροχή ρεύματος στο ντουλαπάκι ποδιάς, ο Full LED φωτισμός και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω.

Η τιμή του SYM Jet X 125 ABS-TCS έχει ήδη ανακοινωθεί στα 3.230 ευρώ, μια αύξηση 300 ευρώ σε σχέση με το «απλό» μοντέλο και εμείς λέμε ότι τα αξίζει, με ABS και TCS στην εξίσωση πλέον. Η άφιξη του Jet X 125 ABS-TCS αναμένεται για τον Μάιο.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του μοντέλου, με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 17:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon