.
Κατηγορία SYM
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 11:03

SYM Symphony 125 2023 - Νέο, στιλάτο και προσιτό 125άρι scooter

Με την «καθαρότητα» της σχεδίασης σε πρώτο πλάνο.

Η SYM είναι η μάρκα-κυρίαρχος των ταξινομήσεων στην Ελλάδα και μοντέλα όπως το Symphony ST 200 φλερτάρουν με την κορυφή, κάθε μήνα. Η SYM παρουσίασε τώρα, ένα ακόμα 125άρι scooter ονόματι Symphony 125, με το «φρέσκο» σχέδιο του να ξεχωρίζει.

Πράγματι, ειδοποιός διαφορά του με το Symphony ST 125, είναι η πιο «απλή», λιτή σχεδίαση του η οποία βασίζεται μεν στα μοντέλα ST, αλλά είναι πιο καθαρή στις γραμμές δημιουργώντας τελικά, ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Ο κινητήρας του μοντέλου, είναι αερόψυκτος 125 κυβικών και ισχύος 11,2 ίππων. Το SYM Symphony μπορεί έτσι να οδηγηθεί, ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου, χωρίς να είναι απαραίτητο το δίπλωμα μοτοσυκλέτας A1.

To SYM Symphony φέρει τροχούς διαμέτρου 16 ιντσών εμπρός και πίσω, με προφανή τα οφέλη στην οδηγική συμπεριφορά και την απορρόφηση κακοιτεχνιών του δρόμου. Ο χώρος κάτω από την σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος, το ντουλαπάκι στην ποδιά και το επίπεδο πάτωμα, πετυχαίνουν ένα αυξημένο επίπεδο μεταφορικής ικανότητας και πρακτικότητας, ενώ ο αναβάτης έχει στην διάθεση του και μια θύρα παροχής ρεύματος USB.

Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν 2 δίσκοι, 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Η τιμή του μοντέλου ανακοινώνεται στα 2.495 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Λευκό, ματ μαύρο, ματ γκρίζο και μπλε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 11:11

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon