.
Κατηγορία SYM
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 11:15

SYM ADX 125 2023 - Άφιξη στην αγορά, αυτή είναι η τιμή του

Τόσο θα κοστίζει το νέο Adventure scooter της SYM στην αγορά μας, ενώ ανακοινώθηκε και πότε περίπου το περιμένουμε.

Η SYM επεκτείνει το «οπλοστάσιο» της γκάμας της στα 125 κυβικά, ανακοινώνοντας και επίσημα την άφιξη του ADX 125 στην αγορά μας και την τιμή του. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο αναμένεται στην αγορά μας τον Ιούνιο, ενώ η τιμή του SYM ADX 125 ανακοινώνεται -για αρχή- στα 3.595 ευρώ.

ADX όπως λέμε «Advanced Riding Experience», δηλαδή «Προχωρημένη Εμπειρία Οδήγησης», σύμφωνα με την SYM! Τα adventure ή, πιθανώς ορθότερα, crossover scooters αυξάνονται και πληθύνονται και τα 125 κυβικά είναι τα ιδανικά για κάποιον που ξεκινάει, αλλά και μετακινείται κάθε μέρα, ακόμα και αν δεν διαθέτει δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, ότι εμείς είχαμε γράψει ξανά για το SYM ADX 125, στα πλαίσια της EICMA 2022 -διαβάστε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ.

Κάτω από τα περίτεχνα πλαστικά κουστούμια του ADX 125 κρύβεται ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας που γνωρίζουμε ήδη από μοντέλα όπως το Jet X 125. H μέγιστη απόδοση του φτάνει τους 12.3 ίππους στις 7.500 rpm και 1.2 kgm στις 7000 rpm, ενώ οι τροχοί του είναι 13 ιντσών μπροστά και πίσω ντυμένοι με λάστιχα για ελαφριά on-off χρήση. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 153 κιλά έτοιμο για οδήγηση.

Στον εξοπλισμό του διακρίνεται το σύστημα traction control – που φέτος έχει προστεθεί στο μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της SYM, οθόνη έγχρωμη TFT 5 ιντσών με αυτόματη ρύθμιση ημέρας και νύχτας (λευκό και μαύρο υπόβαθρο), keyless έλεγχο δεύτερης γενιάς, παροχή γρήγορης φόρτισης QC3.0, όλα τα φώτα του είναι LED, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου χωρά 15 λίτρα. Αξίζει μία αναφορά στην κατανάλωση του μοντέλου, η οποία ανακοινώνεται στα 2,6 λίτρα στα 100 χλμ., γεγονός που εκτοξεύει την θεωρητική αυτονομία του με ένα γέμισμα, στα 576 χιλιόμετρα! Μένει να το επιβεβαιώσουμε στην δοκιμή μας...

Η πίσω ανάρτηση χρησιμοποιεί το σύστημα A.L.E.H., που εξαλείφει την ανύψωση του κινητήρα στις επιταχύνσεις για καλύτερη συμπεριφορά του scooter στο γκάζι και σε ελιγμούς με υψηλές ταχύτητες.

Το SYM ADX 125 σταματά με δύο δισκόφρενα, 260 mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και 230 mm πίσω, ενώ προσθέτει το κάτι παραπάνω στην ασφάλεια με τη μορφή δικάναλου ABS.

Διαβάστε περισσότερα για το μοντέλο στην ιστοσελίδα του, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 11:30

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon