.
Κατηγορία SYM
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 13:30

SYM KRNBT 2021 - Σε συνεργασία με τον KISKA

Το KRNBT είναι το τρίτο scooter στη σειρά BT της SYM, ένα πανέμορφο και τεχνολογικά προηγμένο σκουτεράκι σε συνεργασία με τον οίκο σχεδιασμού KISKA, γνωστό από το KTM Group, την CFMoto, κ.α.

Το Kirin είναι ένα πλάσμα της ασιατικής μυθολογίας, που συμβολίζει το φως και την ελπίδα, με χαρακτηριστικά του γνωρίσματα την περιέργεια και τη δημιουργικότητα.

Τα αρχικά «BT» σημαίνουν Bestia (κτήνος) στα ιταλικά αλλά παράλληλα και Best Technology (η καλύτερη τεχνολογία) στα αγγλικά.

Η SYM συνδυάζει τα παραπάνω, για να δημιουργήσει το KRNBT, ένα μοναδικό σε εμφάνιση μικρό scooter, με κορυφαίες τεχνολογίες όπως η A.L.E.H (Anti lift Engine Hanger System) της SYM, το σύστημα Start & Stop και το σύστημα Z.R.S.G (Zero resistance Starter & Generator System ).

Το ανάποδο πιρούνι εντυπωσιάζει πάνω στο KRNBT, όπως εντυπωσιάζουν και οι σιδεριές που εκτελούν χρέη βάσης προβολέα, προστατευτικών στα πλαϊνά του scooter, και σχάρας πίσω.

Δείτε όμως και την κουκλίστικη κίτρινη ζελατίνα… χάρμα οφθαλμών!

Πολλά από τα εξαρτήματα του KRNBT έχουν φτιαχτεί για γρήγορη απελευθέρωση, ώστε ο ιδιοκτήτης του να μπορεί να προχωρήσει σε γρήγορο και εύκολο customizing, όπως με το Honda MSX125 Grom του 2021.

Για την ώρα η SYM δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του KRNBT.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon