.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:01

Honda MSX125 Grom 2021 - Έτοιμο για τρελό customizing

To μοτοσυκλετάκι της Honda που εμείς γνωρίζαμε ως MSX125 και οι Ασιάτες και Αμερικανοί ως Grom, για το 2021 μετονομάζεται σε MSX125 Grom, καλύπτει τις Euro 5 προδιαγραφές, και έρχεται με βελτιώσεις και διάθεση για customizing. Στην Ασία μάλιστα παρουσιάστηκε ήδη σε 3 επίσημες custom εκδόσεις!

Η Honda παρουσίασε για πρώτη φορά το MSX125 το 2013, με το όνομα του να σημαίνει Mini Street X-treme 125, στοχεύοντας τους νέους σε ηλικία αναβάτες που θέλουν ένα μοναδικό σε εμφάνιση, μικρό, εύκολο, δυνατό και οικονομικό δίυκλο.

Η εμπορική πορεία του MSX125 ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη, καθώς στη χρονιά του ντεμπούτου του μπήκε στο TOP-5 των Α1 μοτοσυκλετών στην Ευρώπη.

Έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για την Euro 5 ανανέωση του.

Το νέο κοστούμι του MSX125 Grom έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αφαιρείται πανεύκολα, ώστε να προχωρήσει ο ιδιοκτήτης σε εκτενές customizing, με την Honda να παρέχει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για να χαρίσετε μοναδική εμφάνιση στη μικρή μοτοσυκλέτα.

Και τα 4 πλαστικά τμήματα του κουστουμιού αφαιρούνται με μόλις 6 βίδες σε κάθε πλευρά. Η Honda Ταϊλάνδης μάλιστα παρουσίασε ήδη 3 εκδόσεις του MSX125 Grom, την Scrambler Rumbler, την Adventure Master και την Motard Monster!

Ανανεωμένη είναι η LCD ψηφιακή οθόνη οργάνων, που πλέον δείχνει και τις στροφές του κινητήρα αλλά και την ταχύτητα κιβωτίου, ενώ το ρεζερβουάρ έχει αυξήσει την χωρητικότητα του στα 6 λίτρα.

Ο αερόψυκτος Euro 5 κινητήρας είναι νέος και αποδίδει 9,6 hp, ενώ διαθέτει μια επιπλέον ταχύτητα από τον προκάτοχο του, φτάνοντας έτσι τις 5. Παρά τώρα τις νέες προδιαγραφές, το βάρος του MSX125 Grom παρουσιάζεται κατά τι μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο, στα 103 γεμάτα κιλά.

Το 2021 MSX125 Grom θα είναι διαθέσιμο στα εξής χρώματα:

  • Force Silver Metallic (ασημί)
  • Mat Gunpowder Black Metallic (μαύρο)
  • Gayety Red (κόκκινο)
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon