.
Κατηγορία Βελτιωτικά
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:14

Honda Monkey/Grom - Κιτ της Kitaco που τα στέλνει στα 20 άλογα

Μικρό στο μάτι, μεγάλο... στην κόντρα.

Τα Honda Monkey και Grom έχουν, εδώ και χρόνια δημιουργήσει το δικό τους κοινό και στην στοκ μορφή τους, και σε custom, αλλά και στην βελτίωση. Η συγκεκριμένη είδηση απευθύνεται ξεκάθαρα στο τελευταίο γκρουπάκι...

Πιο συγκεκριμένα, η Kitaco από την Ιαπωνία, κατασκευάζει ένα κιτ υπερκυβισμού και εκτεταμένης βελτίωσης στον κινητήρα, για τα Monkey και Grom μοντέλα έως 2021. Το κιτ περιλαμβάνει νέα 4βάλβιδη κεφαλή, νέο κύλινδρο, νέο πιστόνι αλλά και σύνολο στροφάλου-μπιέλας, νέους εκκεντροφόρους και τα απαραίτητα παραφερνάλια, για μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στο μοτέρ. Τα κυβικά ανεβαίνουν από τα 125 στα 181 κ.εκ., ενώ η ισχύς του κινητήρα φτάνει και ξεπερνά τους 20 ίππους, με τις στροφές πάνω από τις 10.000!

Φυσικά εδώ μιλάμε για... διπλασιασμό της ισχύος και η Kitaco τονίζει ότι, με το που «φορέσεις» αυτό το κιτ στο Grom ή στο Monkey, το μηχανάκι γίνεται αυτόματα... ακατάλληλο για χρήση στο δρόμο και χρειάζεται αναβάθμιση και στα φρένα – η τελική του ανεβαίνει στο επίπεδο των 130 χλμ/ώρα και πάνω! Η τιμή του κιτ αγγίζει τα 275.000 Yen ή περίπου 1.736 ευρώ, με την σημερινή ισοτιμία.

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon