.
Κατηγορία Βελτιωτικά
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 13:43

Κιτ Turbo από την Αυστραλία για τα 700άρια της Yamaha υπόσχεται 125 άλογα!

Αν έχεις MT-07, Tracer 7, R7 και γενικότερα, μοντέλο με αυτό τον κινητήρα της Yamaha, αυτό το ποστ μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Η σειρά μοτοσυκλετών της Yamaha με τον κινητήρα CP2 – δηλαδή, τα MT-07, XSR700, Tracer 7, R7 κλπ. έχει πετύχει σημαντικές επιδόσεις στις αγορές όλου του κόσμου, χάρη στον... χαρακτήρα-διαμάντι αυτού του θαυμάσιου κινητήρα, ο οποίος εντυπωσιάζει εδώ και 9 χρόνια. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι αυτός ο κινητήρας κάνει... παπάδες για τα μοντέλα τα οποία κινεί, η ισχύς του εξακολουθεί να μην είναι αρκετοί για κάποιους. Ιδού, το turbo kit της Extreme Creations από την Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η τουρμπίνα αυτή αποτελεί μέρος του αντίστοιχου κιτ, το οποίο φέρει και άλλα απαραίτητα για μια τέτοια βλετίωση, όπως φιλτροκούτι και νέα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου. Η Extreme Creations δηλώνει, ότι με χαμηλή πίεση υπερτροφοδότησης μόλις στο 0,5 bar και με πολύ ελαφρά επέμβαση στο σύστημα ψεκασμού, τα άλογα φτάνουν αισίως τα... 112, ενώ με πιο επιθετικές παρεμβάσεις, πάμε στα... 125!

Η τιμή του κιτ και της τοποθέτησης του, ανέρχεται σε περίπου 2.600 ευρώ -τουλάχιστον σε επίπεδο ισοτιμίας.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 13:50

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon