.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:18

Δύο νέα μοντέλα Honda Forza για το 2021 – Ανακοινώθηκε η τιμή του Forza 750

[Δελτίο Τύπου]

Η οικογένεια Forza μεγαλώνει το 2021 με την άφιξη των νέων Forza 750 και 350.

Η Honda Motor Europe βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το 2021 η οικογένεια του Honda sports/GT Forza scooter γυρίζει σελίδα. Η ολοκαίνουρια ναυαρχίδα Forza 750 εντάσσεται στη γκάμα της, μαζί με το νέο Forza 350 και μια αναβαθμισμένη έκδοση του διαχρονικά δημοφιλούς Forza 125.

  • Η premium σειρά σπορ/GT της Forza αναπτύσσεται και εξελίσσεται

  • Το ολοκαίνουριο Forza 750 ηγείται της οικογένειας

  • Το Forza 750 προσφέρει τα κλασικά χαρακτηριστικά της οδικής συμπεριφοράς και άνεσης του Grand Touring (GT) σε συνδυασμό με σπορ, ευέλικτο χειρισμό, δυνατή απόδοση του κινητήρα, κορυφαία σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό.

  • Το Forza 350 επωφελείται από την αύξηση του κινητήρα και της ιπποδύναμης. Επιπλέον έχει νέα εμφάνιση που ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του και στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό του προστίθεται το σύστημα Φωνητικού Ελέγχου Honda Smartphone.

  • Το Forza 125 επωφελείται από αλλαγές στην εμφάνιση, όπου ενισχύουν την πρακτικότητα αλλά και την αεροδυναμική απόδοση του.

Η κορυφαία φήμη των sit-in σκούτερ Forza έχει εδραιωθεί λόγω ενός μοναδικού συνδυασμού προσόντων: την οδική GT συμπεριφορά, την άνεση, τον σπορ χειρισμό, την δυνατή απόδοση του κινητήρα, την ελκυστική εμφάνιση, την ανώτερη πρακτικότητα, τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και την κορυφαία τεχνολογία.

Το νέο Forza 750 αποπνέει όλες αυτές τις ιδιότητες σε αφθονία. Είναι εφοδιασμένο με 2κύλινδρο κινητήρα με αυξημένη ροπή για τα 750cc, ο οποίος παρέχει εκρηκτική απόδοση από τις μεσαίες στροφές με την έξυπνη και άμεση επιτάχυνση που προσφέρει η μετάδοση διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT).

Έχει επιπλέον χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας όπως το Honda Selectable Torque Control (HSTC) για τέλεια πρόσφυση του πίσω τροχού σε όλες τις συνθήκες, ηλεκτρονικό γκάζι άμεσης απόκρισης (Throttle by Wire) και πολλαπλά προγράμματα οδήγησης (modes).

Ο συνδυασμός κινητήρα και πλαισίου παρέχει σπορ απόδοση μέσα και έξω από την πόλη, οι διαστάσεις είναι καθαρές GT, με άφθονο χώρο για τα πόδια, προστασία από τον άνεμο και άνεση τόσο για τον αναβάτη όσο και τον συνεπιβάτη.

Το ατσάλινο πλαίσιο χαρακτηρίζεται ελκυστικό, έχει πλήρη φωτισμό LED, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 22 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό όπως το Honda Smart Key και ενσωματωμένο φορτιστή USB. Το Forza 750 είναι επίσης το πρώτο Honda που έρχεται εξοπλισμένο με το σύστημα Honda Smartphone Voice Control, το οποίο ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του smartphone του αναβάτη με το scooter, επιτρέποντας τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, μουσικής και πλοήγησης μέσω φωνής ή με τη χρήση κουμπιών στο αριστερό διακόπτη τιμονιού.

Η λιανική τιμή πώλησής του Forza 750 έχει οριστεί στα 11,950.

Μια αύξηση κατά 50cc βλέπει το Forza 300 να εξελίσσεται στο νέο Forza 350 για το 2021. Ο νέος κινητήρας eSP+ βλέπει σημαντική αύξηση της ισχύος, ενώ παρέχει ισχυρή ροπή από τις χαμηλές στροφές προσφέροντας μεγαλύτερη επιτάχυνση. Με μέση κατανάλωση καυσίμου 30km/l (λειτουργία WMTC) προσφέρει αυτονομία 340+ km με το ντεπόζιτο χωρητικότητας 11.5 λίτρων. Η εμφάνιση και οι αεροδυναμικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν επιπλέον ρύθμιση 40 mm στον ηλεκτρικό ανεμοθώρακα.

Για το 2021, το Forza 125 είναι πλέον εξοπλισμένο με Honda Selectable Torque Control (HSTC) στο βασικό εξοπλισμό και νέα αεροδυναμική εμφάνιση που αντικατοπτρίζει το Forza 350. Τόσο το Forza 125 όσο και το Forza 350 έχουν αρκετό χώρο κάτω από το κάθισμα για δύο κράνη πλήρους μεγέθους. Με φορτιστή USB και το σύστημα Honda Smart Key στο βασικό εξοπλισμό.

Και τα τρία scooter της οικογένειας Forza θα είναι διαθέσιμα με μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για την περαιτέρω ενίσχυση του στυλ και της πρακτικότητάς τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon