Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 11:33

SYM – Mε τρία νέα μοντέλα στην EICMA

Maxym TL, Joymax Z και HD 300 – Δείτε τα πριν παρουσιαστούν!  

Η SYM έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην EICMA τον Νοέμβριο του 2018, ενώ όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, μας ετοιμάζει και μια έκπληξη.

Σε ότι αφορά σε αυτά τα νέα μοντέλα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε θα αρκεστούμε σε μια περιγραφή αυτών που βλέπουμε.

Το Maxsym TL, είναι ουσιαστικά το μοντέλο παραγωγής του πρωτότυπου TL-01, που είχε παρουσιαστεί στην EICMA το 2017 και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ. Πρόκειται εν ολίγοις, για την τοποθέτηση της SYM στην κατηγορία των T-MAX και του AK550!Το JOYMAX Z, είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο στην γκάμα της SYM. Joymax, ονομαζόταν το GTS 300 σε κάποιες αγορές του κόσμου, εδώ όμως πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει ναι μεν κάποια GT στοιχεία, αλλά είναι παράλληλα και πιο μαζεμένο διαστασιακά και μάλλον προορίζεται για αστική και περιαστική χρήση.


Τέλος, μια γνώριμη και αρκετά πετυχημένη σειρά μοντέλων στην Ελλάδα, αυτή των HD, αποκτά έκδοση 300 κ.εκ. Το νέο HD 300 λοιπόν, θα είναι το τρίτο μοντέλο που θα παρουσιάσει η SYM στην EICMA το 2018.  

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 12:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube