.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 11:36

Suzuki – 3 νέα special μοντέλα στην Αυστρία

Σε... απίστευτα μικρό αριθμό τεμαχίων έκαστη και με διαφορές που... βγάζουν μάτια!

Η Suzuki Αυστρίας αποφάσισε να τοποθετηθεί πολύ επιθετικά στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας 3 ειδικές εκδόσεις που αφορούν τα μοντέλα V-Strom 800DE, GSX-8S και GSX-S1000. Οι εκδόσεις θα έχουν τις ονομασίες Rally, Sakura και Tokyo αντίστοιχα και θα παρουσιαστούν σε κοινή θέα, στην Moto Austria στις 9-11 Φεβρουαρίου, αν και οι προπαραγγελίες τους είναι ήδη ανοικτές.

Η διαθεσιμότητα τους; Το GSX-S 1000 Tokyo θα φτιαχτεί σε μόνο 10 κομμάτια, η GSX-S8 Sakura σε μόνο 5 κομμάτια (!!!) και η V-Strom 800 DE Rally, σε 15 κομμάτια. Καλομάθαμε με τα special editions, μου φαίνεται!

Οι αλλαγές στα μοντέλα θα έχουν ως εξής:

-V-Strom 800 DE Rally: Κιτ εμφάνισης, ελαστικά Bridgsestone Battlax Adventure Cross AX41, κάγκελα προστασίας, αλουμινένια ποδιά προστασίας κινητήρα και σάκο Mosko Moto 50 λίτρων.

-GSX-8S Sakura: Κιτ εμφάνισης, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, σετ φλας LED, πλαϊνά προστατευτικά με λογότυπο Suzuki

-GSX-S 1000 Tokyo: Κιτ εμφάνισης, δίχρωμη σέλα με κόκκινες ραφές και λογότυπο GSX-S 1000, κάλυμμα πίσω σέλας και πλαϊνά προστατευτικά με λογότυπο Suzuki, ατσάλινα αντίβαρα τιμονιού σε ασημί χρώμα με λογότυπο Suzuki, εξάτμιση Yoshimura R11 σε μπλε τιτανίου.

Οι τιμές των μοντέλων θα διαμορφωθούν στα 13.190 ευρώ, 10.590 ευρώ και 16.790 ευρώ αντίστοιχα. Προλάβετε;

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 11:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon