.
Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 15:12

Suzuki DR-Z 400 – Ευσεβείς πόθοι για επιστροφή το 2025

Νέες φήμες που θέλουν μία από τις πιο αγαπητές Suzuki μοτοσυκλέτες, να επιστρέφει.

Μερικές φορές, αυτά που διαβάζουμε από τα ρεπορτάζ του κόσμου, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν η μοτοσυκλέτα... ζει και αναπνέει στο παρελθόν. Οι τελευταίες φήμες, καταπιάνονται με το πασίγνωστο Suzuki DR-Z 400, μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Dual-Sport της εταιρείας -μιλούν για επιστροφή του μοντέλου το 2025.

Η είδηση ξεκίνησε από την Ιαπωνία και σύντομα έφτασε και στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι του Young Machine έκαναν την υπόθεση, δημιουργώντας μάλιστα και μία ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου, που βλέπετε στην οθόνη παραπάνω. Το προσέξατε; Αν όχι, μιλάμε για το εμπρός φανάρι στο τρισδιάστατο σχέδιο, δανεισμένο από τις νέες V-Strom 800.

Μηχανολογικά, θα βασίζεται το μοντέλο στο πάλαι ποτέ DR-Z; Δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά οι Ιάπωνες μιλούν για έναν κινητήρα απόδοσης περίπου 40 ίππων, που θα έχει να κινήσει μία μοτοσυκλέτα 150 κιλών. Η ικανότητα απόδοσης τόσο εντός όσο και εκτός ασφάλτου θα πρέπει να είναι προαπαιτούμενο για την νέα μοτοσυκλέτα, αν θέλει να εξασφαλίσει την επιτυχία της και, καθώς υπάρχει μεγάλη μερίδα αναβατών που ζητούν μια τέτοια ακριβώς μοτοσυκλέτα, αναμένουμε διακαώς να μάθουμε το πως θα εξελιχθεί η είδηση.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 15:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon