.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 14:38

Suzuki DR-Z 400 – Φήμες και για supermotard εκδοχή, παίζει δυνατά η επιστροφή του

Μετά από τα σενάρια για επιστροφή του dual sport θρύλου της Suzuki, έρχονται και αυτές της Supermotard εκδοχής του.

Φίλες και φίλοι των Suzuki DR-Z, ξαναμαζευτείτε. Λίγες μέρες μετά την είδηση για την πιθανή επιστροφή του DR-Z 400, οι ίδιες πηγές από την Ιαπωνία μιλούν για την επιστροφή του DR-Z 400 Supermotard, μετά από κατοχύρωση πατέντας από την Suzuki.

Οι πληροφορίες θέλουν την Suzuki να ανασταίνει κανονικότατα την πλατφόρμα των DR-Z 400, παρουσιάζοντας ξανά τόσο μία supermotard εκδοχή, όσο και μία dual-sport, για την οποία σας είχαμε μιλήσει εδώ, πριν κάποιες μέρες. Ναι, η εταιρεία πιθανόν να μπει στον κόπο να συμμορφώσει τα μοντέλα, με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5+, απαραιτήτως πλέον ώστε να μπορέσει να τα εμπορευτεί ξανά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο κινητήρας και το πλαίσιο θα παραμείνουν ίδια σε μεγάλο βαθμό, αλλά αναμένονται αναβαθμίσεις στις αναρτήσεις, τα φρένα και φυσικά, την σχεδίαση και τον εξοπλισμό. Αν όντως οι φήμες επαληθευθούν, τα μοντέλα αναμένονται συμβατά με τις προδιαγραφές διπλώματος A2, ενώ θα παραμείνουν σχετικά προσιτά στην τιμή φέροντας βασικού επιπέδου εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 14:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon