.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 15:39

Suzuki GSX-R SF 250 – Μονοκύλινδρη παραλλαγή από την Ινδία

Η Ινδική αγορά είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη, ώστε να έχει τα δικά της “αποκλειστικά” μοντέλα, όπως το νέο GSX-R SF 250, του οποίου τα χαρακτηριστικά διέρρευσαν, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Πρόκειται για ένα sport μοντέλο με αερόελαιόψυκτο, τετραβάλβδιδο και μονοκύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 249 κ.εκ. Η απόδοση του, βάση των τιμών που αναγράφονται στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών που διέρρευσε, ανέρχεται στους 26,5 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και στα 2,3 kg-m ροπής, στις 7.500 σ.α.λ.

Ελαστικά διαστάσεων 110/70-17 και 150/60-17, μπροστά και πίσω αντιστοίχως και μονοί δίσκοι που ελέγχονται από δικάναλο ABS. To δε βάρος, ανέρχεται στα 161 κιλά.

Φυσικά όλα αυτά αφορούν την Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, εμείς στην Ευρώπη έχουμε GSX-R 250 δικύλινδρο και υγρόψυκτο, οπότε το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι μάλλον απίθανο να εισαχθεί προς αντικατάσταση.

Εκτός βέβαια και αν αποτελέσει μια πιο budget έκδοση, σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό βέβαια είναι μόνο μια εικασία και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά μέχρι στιγμής. Oι Ινδοί αναβάτες πάντως θα μπορού να αποκτήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο πολύ σύντομα, αφού στις 20 Μαίου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon