.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 11:26

Suzuki Ηayabusa – H τελευταία “τρελή” φήμη

Κάτι μυστήριο θα συμβαίνει με τις αναρτήσεις…

Αν υπάρχει μια μοτοσυκλέτα για την οποία έχουν κυκλοφορήσει οι περισσότερες φήμες και σπέκουλες, αυτή είναι το νέο Hayabusa, που θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα το 2020. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα – θρύλο, με πολύ βαρύ όνομα, η οποία είναι… “καταδικασμένη” να κάνει την υπέρβαση σε όλους τους τομείς όταν λανσαριστεί, αποτελεί και την κυριότερη αιτία που πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί για το Hayabusa.

Θα έχει δύο υπερτροφοδότες, θα είναι υβριδικό, θα έχει κινητήρα τουλάχιστον 1400 κ.εκ. και πολλά – πολλά άλλα, τα οποία σε κάθε περίπτωση, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζει κανείς με επιφύλαξη και σκεπτικισμό.

Η τελευταία φήμη λοιπόν, μας έρχεται από την Ιαπωνία και θέλει το Hayabusa να φέρει ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα αναρτήσεων. Δεν μιλάμε για ηλεκτρονικές, ημιενεργητικές αναρτήσεις, αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά για αναρτήσεις οι οποίες θα μεταβάλουν το ύψος τους δυναμικά, μεταβάλλοντας και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.

e4573581

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Hayabusa θα… χαμηλώνει ανάλογα της ταχύτητας με την οποία θα κινείται, προκειμένου να αυξάνεται η σταθερότητα του αλλά και να βελτιώνονται τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του. Οι αναρτήσεις λέγεται ότι θα προέρχονται από την Showa και θα είναι η νέα γένια ηλεκτρονικά ελεγχόμενων EERA, οι οποίες όπως γράψαμε σχετικά πριν λίγες ημέρες, προσφέρουν και δυνατότητα μεταβολής του ύψους.

Επισημαίνουμε και πάλι, ότι μεταφέρουμε την πληροφορία αυτή, με κάθε επιφύλαξη.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 11:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki V-Strom νέα χρώματα 2019 Suzuki – Special έκδοση GSX-R 1000 Trophy »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon