.
Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 09:59

Suzuki V-Strom νέα χρώματα 2019

Από αναφορές στο Ντακάρ ως σκοτεινά μυστήρια

Η σειρά των V-Strom 1000 και 650 δεν άλλαξε καθόλου για φέτος, διατηρώντας την ίδια τεχνολογική βάση, ωστόσο μερικές αισθητικές επεμβάσεις είναι πάντοτε καλοδεχούμενες. Έτσι λοιπόν για το 2019 η Suzuki εισάγε έναν άσπρο-μπλε χρωματισμό – δηλαδή στα παραδοσιακά της χρώματα – για τις ΧΤ εκδόσεις (με τις ακτινωτές ζάντες), τόσο για το 1000, όσο και για το 650.

Παράλληλα, ανανεώνει το κίτρινο μοτίβο που λειτουργεί ως ευθεία αναφορά στις αγωνιστικές DR-Z που έτρεχαν στο Ράλι Ντακάρ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της επόμενης.

grid lrv strom 1000xt black side facing right edit

Δίπλα στα μοντέλα με τις πινελιές αγωνιστικής ιστορίας, η Suzuki έχει κάτι και για τους πιο σκοτεινούς τύπους, με δύο μαύρες εκδόσεις για το 1000 και άλλη μια για το 650. Συγκεκριμένα, η έκδοση ΧΤ αποκτά μια μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες έκδοση, ενώ στο βασικό 1000 η αντίστοιχη βαφή είναι εντελώς μαύρη, ως και τις χυτές ζάντες.

Ανάλογα, το 650 το μαύρο μοτίβο σπάει με γκρίζα στοιχεία στα πλαστικά πέριξ του ρεζερβουάρ και, φυσικά, στο ρύγχος.

grid lrv strom 650xt white wheels side facing right edit

Τέλος, η γκάμα των V-Strom διαθέτει και τις πιο χαρωπές πινελιές της με τις κόκκινες εκδόσεις σε 650 (απλό και ΧΤ) και 1000 (απλό).

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 10:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon