.
Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 19:08

Suzuki: Είναι αυτό το GSX-S 300 του 2019;

 

Μικρομεσαίο naked με δυναμική σχεδίαση

 

Υπάρχουν έντονες φήμες ότι η Suzuki πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο GSX-S300 στα τέλη της χρονιάς και είναι πολύ πιθανόν το συγκεκριμένο σχέδιο να αναπαριστά αυτό το μοντέλο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί το μοντέλο φέρει “W” (για την ακρίβεια είναι “H” μαζί με “J”) αντί για “S” στο ρεζερβουάρ, η εξήγηση είναι απλή. Το μοντέλο αποτελεί σχέδιο της κινεζικής Haojue, που αποτελεί και τον “δάκτυλο” της Suzuki στην αγορά της Κίνας. Από την συνεργασία αυτή έχουν προκύψει μοντέλα όπως το GW250 Inazuma και το GSX-250R, με   την Haojue να δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή – παραγωγή των μοντέλων αυτών.

Haojue HJ300 Suzuki GSXS300 4

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε λοιπόν, πρόκειται να λανσαριστεί στην Κίνα ως ΗJ300-A και είναι πάρα πολύ πιθανόν να την δούμε στην Ευρώπη, ως GSX-S300 φυσικά. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι θα φέρει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των Inazuma, GSX-250R και V-Strom 250, με μια αύξηση της χωρητικότητας  του στα 299 κ.εκ.

Haojue HJ300 Suzuki GSXS300 1

Το πλαίσιο θα έχει επίσης νέα σχεδίαση, θα παραμένει ωστόσο ατσάλινο σωληνωτό, το ψαλίδι όμως θα αλλάξει σε αλουμινένιο, σηματοδοτώντας μια μεγάλη αναβάθμιση. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες για LED φώτα μπροστά και πίσω, καθώς και για μια έγχρωμη ψηφιακή οθόνη στην θέση του πίνακα των οργάνων.  

Πηγή: Bike Social 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 19:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki SV650X-TER, μόνο για την Ιταλία Suzuki GSX-R1000 Pepsi Edition »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon