.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 16:49

Royal Enfield Scram 450 – Φωτογραφήθηκε σε δοκιμές

Δίπλα στο νέο Himalayan 450 η ινδική εταιρεία εξελίσσει και την ανάλογη scrambler έκδοση, δηλαδή ένα νέο Scram 450.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχές του 2022, η Royal Enfield έχει στα σκαριά μια νέα και πολύ αναβαθμισμένη έκδοση του Himalayan.

Αυτή θα φορά έναν νέο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο που φημολογείται πως θα έχει 450 cc και απόδοση άνω των 40 hp – δηλαδή θέλει να βλέπει στα μάτια τα ΚΤΜ 390 Adventure – και οι βελτιώσεις δε σταματούν εκεί, καθώς στην πρώτη “κατασκοπευτική” φωτογραφία που μας ήρθε από την Ινδία τον Μάρτιο, έλαμπε μπροστά το ανεστραμμένο πιρούνι.

Τώρα ο Τύπος της Ινδίας κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία, στην οποία συνελήφθη μια scrambler εναλλακτική του νέου Himalayan. Διακρίνεται σαφώς το ψυγείο του υγρόψυκτου κινητήρα, ενώ φορά συμβατικό πιρούνι και όχι ανεστραμμένο.

Προφανώς η Royal Enfield σχεδίαζει ένα δίδυμο Himalayan-Scram ως διαθέτει σήμερα μετά την πρόσφατη παρουσίαση του Scram 411 με τον ίδιο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα.

Στη φωτογραφία ωστόσο βλέπουμε μια αισθητά πιο σύγχρονη σχεδίαση από το Scram 411, με τον υγρόψυκτο κινητήρα που υπονοεί πως εδώ έχουμε το μελλοντικό Scram 450.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για το χρονοδιάγραμμα των δύο νέων μοντέλων που εξελίσσονται παράλληλα όπως φαίνεται. Η λογική θα μας έστελνε στην EICMA 2022 τον ερχόμενο Νοέμβριο, αν και φαντάζει λίγο νωρίς να εμφανιστεί η διαδοχή μιας μοτοσυκλέτας (Scram 411) που παρουσιάστηκε επισήμως μόλις τον Μάρτιο 2022.

Εκτός αν πρόκειται να πωλούνται και οι δύο εκδόσεις ταυτόχρονα, κάτι που δε θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο.

Πηγή: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon