.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 09:26

Royal Enfield Himalayan 450 - Πρώτη “κατασκοπική” φωτογραφία

Ο ινδικός τύπος κυκλοφορεί την πρώτη “κατασκοπική” φωτογραφία της επερχόμενης Royal Enfield Himalayan 450, στην οποία βλέπουμε μια αρκετά διαφορετική μοτοσυκλέτα από την υπάρχουσα Himalayan 411, πιο σύγχρονη και πιο premium.

Η νέα Himalayan 450 αναμένεται να βγει στην παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2023, κι ενώ στην “κατασκοπική” φωτογραφία διακρίνουμε ομοιότητες με την 411, αλλά και αρκετές διαφορές.

Ναι, ο προβολέας είναι και πάλι στρογγυλός, όπως και οι καθρέπτες, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο δοκιμών, ενώ μπροστά έχουμε τόσο ψηλό όσο και χαμηλό φτερό.

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί, όπως και στο 411, ενώ οι τροχοί αναμένονται στις ίδιες διαστάσεις δηλαδή 21 ιντσών μπροστά και 17 πίσω.

Το τελικό της εξάτμισης θα βγαίνει σχετικά ψηλά, ενώ βλέπουμε και το 450 να έχει σέλα δύο επιπέδων.

Οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν με το ανάποδο πιρούνι μπροστά, αντί του συμβατικού του 411, που αναμένεται να έχει και μεγαλύτερη διαδρομή, και συνεχίζονται στον νέο, υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα που αναμένεται να αποδίδει 40 ίππους αντί για τους 24.3 του αερόψυκτου 411!

Νέο είναι όμως και το ρεζερβουάρ, ενώ πιθανώς να δούμε και μια νέα ψηφιακή οθόνη οργάνων στη νέα μοτοσυκλέτα.

Το πλαίσιο θα είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα, και αναμένεται να είναι ελαφρύτερο από αυτό του 411.

Στη φωτογραφία πάντως, εμάς τουλάχιστον το Himalayan 450 μας θυμίζει αρκετά… BMW GS 650 Dakar, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Όλοι θέλουμε να δούμε την Royal Enfield να εξελίσσει την πλατφόρμα του Himalayan -διατηρώντας παράλληλα την απλότητα και την ευχρηστία του-, και το 450 δείχνει να είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon