.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 12:23

Royal Enfield Himalayan 650 - Custom-made by Cooperb Motorcycles!

Ο Βρετανός dealer “Cooperb Motorcycles” κουράστηκε να περιμένει από την Royal Enfield να εξελίσσει το Himalayan 650, και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του, συνδυάζοντας τον δικύλινδρο κινητήρα του Interceptor 650 με το look του Himalayan 410. Ιδού. Το Interlayan 650!

Παρόλο που όλος ο πλανήτης περιμένει ένα δικύλινδρο Enfield 650, η ινδική εταιρεία προχωρά με αργούς ρυθμούς προς αυτό τον στόχο, με ενδιάμεσο σταθμό ένα πιο δυνατό μονοκύλινδρο Himalayan στα 450 κ.εκ..

Οι ανυπόμονοι Βρετανοί όμως είπαν “ως εδώ και μη παρέκει”, και έφτιαξαν το δικό τους Himalayan 650, ή Interlayan 650 όπως το αποκαλούν.

Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε τη ζωή της ως ένα standard Interceptor 650, με τους ανθρώπους της Cooperb να του αλλάζουν το μπροστινό, τους τροχούς και τις αναρτήσεις, το ρεζερβουάρ και την εξάτμιση για να δημιουργήσουν το δικό τους μεγάλο Himalayan.

Σε εμφάνιση η μοτοσυκλέτα είναι πραγματικά κούκλα, ενώ το σημαντικότερο είναι πως από τους 24.3 hp η δύναμη ανέβηκε στους 47 hp και στα 5.3 κιλά ροπής.

Η Interlayan 650 είναι ακόμα υπό εξέλιξη, ενώ μπορείτε να τη θαυμάσετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που θα βρείτε κάτω από το άρθρο μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon