.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 13:39

Royal Enfield Scram 411 2022 - Διαρροή μπροσούρας

Διέρρευσε στο διαδίκτυο η μπροσούρα της επερχόμενης Royal Enfield Scram 411, μια έκδοση που πατά στη βάση της Himalayan, ενώ μαζί με τις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας διέρρευσαν παράλληλα και φωτογραφίες των αξεσουάρ αναβάτη.

Η διαρροή μάλλον προήλθε από dealer της εταιρείας, κάτι που σημαίνει πως η επίσημη παρουσίαση του νέου Scram είναι προ των πυλών, πιθανώς μέσα στον Φεβρουάριο.

Η νέα scrambler μοτοσυκλέτα της ινδικής φίρμας θυμίζει αρκετά την Himalayan, χωρίς όμως τη ζελατίνα και το μπροστινό ψηλό φτερό.

Ο προβολέας είναι και εδώ στρογγυλός, με τη μοτοσυκλέτα να έχει δυο καλύμματα στο μπροστινό μέρος, εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ, για να ξεχωρίζει περαιτέρω στιλιστικά από τη Himalayan.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν 19άρη μπροστινό τροχό αντί για τον τροχό 21 ιντσών της Himalayan, αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων με όργανο πλοήγησης Tripper, και διαφορετικές χειρολαβές αναβάτη.

Πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα, κινητήρας είναι ίδια και στα 2 μοντέλα, με τη νέα μοτοσυκλέτα να αποδίδει 24.3 hp και 3.26 kgm, ενώ ελαφρώς διαφορετική θα είναι η ρύθμιση των αναρτήσεων για τη νέα, πιο ασφάλτινη αποστολή της μοτοσυκλέτας.

Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 300 mm μπροστά κι έναν 240 mm πίσω, ενώ η μοτοσυκλέτα έρχεται εξοπλισμένη με ABS.

Πηγή: Bullet Guru

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon