.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:25

Royal Enfield – Γιορτάζει 120 χρόνια ζωής με επετειακό μοντέλο στην EICMA [Βίντεο]

Όπως μας είχε υποσχεθεί, η ινδική εταιρεία θα είναι στο Μιλάνο για να τιμήσει την επέτειό της με μια ξεχωριστή μοτοσυκλέτα.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο η Royal Enfield είχε σπεύσει να γίνει μια από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο (2020) απουσίας.

Για τη Royal Enfield αυτή η έκθεση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και τον μήνα που διαγράφουμε (Νοέμβριο) συμπληρώνονται ακριβώς 120 χρόνια στην παραγωγή μοτοσυκλετών για την πρώην αγγλική και νυν ινδική εταιρεία. Ήταν Νοέμβριος του 1901 όταν κατασκεύασε την πρώτη της μοτοσυκλέτα και τώρα ετοιμάζεται να πάει στην EICMA 2021 με τη γκάμα του 2022, η οποία θα περιλαμβάνει όπως φαίνεται κι ένα επετειακό μοντέλο.

Οι πληροφορίες επ’ αυτού είναι ελάχιστες, πάντως το βίντεο αποκαλύπτει μια μοτοσυκλέτα πιθανότατα με τον δικύλινδρο κινητήρα 650 cc με άφθονο μαύρο χρώμα και επετειακά λογότυπα.

Η EICMA 2021 ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους την Τρίτη 23/11 και για το κοινό δύο μέρες αργότερα, συνεπώς ό,τι παρουσιάσει η Royal Enfield στο Μιλάνο θα έρθει στις επόμενες δύο μέρες.

Ως τότε, δείτε το ενδιαφέρον βίντεο-teaser της Royal Enfield στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon