.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:35

Royal Enfield Himalayan 650 - Νέα στοιχεία και χρόνος έλευσης!

Ο ινδικός τύπος αναφέρεται σε πληροφορίες εκ των έσω, για να μας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την έλευση του πολυαναμενόμενου δικύλινδρου Royal Enfield Himalayan 650.

Σύμφωνα με τις πηγές του Bikewale.com, η Royal Enfield έχει ξεκινήσει να εξελίσσει το project Himalayan 650 εδώ και 18 μήνες, αν και δεν ήταν στα αρχικά πλάνα της εταιρείας, όταν δούλευε τον δικύλινδρο κινητήρα των 650 κ.εκ..

Αρχικά η εταιρεία πίστευε πως θα ήταν δύσκολο να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο κινητήρα σε μια Adventure μοτοσυκλέτα, όμως όταν είδε τις δημοσκοπήσεις σχετικά με την επιθυμία του κοινού για την παραγωγή μιας δικύλινδρης Himalayan στα 650 κ.εκ., άλλαξε γνώμη.

Σημειώστε πως όταν η μοτοσυκλέτα φτάσει στην παραγωγή, κάτι που σχεδιάζεται να γίνει το τελευταίο τρίμηνο του 2024, πιθανώς ακόμα και να μη λέγεται Himalayan, και να έχει νέο όνομα.

Οι εκδόσεις θα είναι δύο, μια με χυτές ζάντες με μπράτσα και μια με ακτίνες, η πρώτη ως “sports tourer” και η δεύτερη ως “adventure tourer”.

Η Himalayan 650 θα διαθέτει 19άρη μπροστινό τροχό και όχι 21 ιντσών, ενώ το ύψος σέλας θα είναι μεγαλύτερο από της μονοκύλινδρης Himalayan.

Το design της 650 θα είναι στα πρότυπα της μονοκύλινδρης Himalayan, με την εξάτμιση τοποθετημένη ψηλότερα και με καλύτερα φρένα.

Η οθόνη οργάνων θα είναι TFT με συνδεσιμότητα, ενώ η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει riding modes και Traction Control.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon