.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 12:00

Royal Enfield – “Εντοπίστηκε” o μετεωρίτης της!

Το μέλλον της μακροβιότερης σε παραγωγή σειράς μοτοσυκλετών, των Bullet της Royal Enfield, ήταν εδώ και καιρό αμφίβολο.

Οι σχετικές ειδήσεις και οι φήμες που ακουγόντουσαν κάναν λόγο για ένα νέο μοτέρ στα 350 κ.εκ. και κατάργηση της έκδοσης των 500 κ.εκ. όπως και τελικά έγινε, μόνο που τελικά αλλάζει και το όνομα. “Meteor” θα λέγεται το νέο budget μονοκύλινδρο της Royal Enfield και θα παράγεται σε διάφορες εκδόσεις, με μια εξ αυτών να φέρει φέρει και το “Fireball” στην ονομασία της. Προς το παρόν, τα Classic Bullet παραμένουν στην γκάμα της εταιρείας, μόνο σε εκδόσεις 350 κ.εκ., μέχρι νεοτέρας. 

Επιτρέφοντας στο μετωρίτη, η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε για λίγο, προφανώς από λάθος, στο επίσημο site της Royal Enfield και όπως μπορεί να δει κανείς, έχει απολέσει το απόλυτα κλασικό της ύφος προς χάριν μια πιο σύγχρονης roadster σχεδίασης.

Οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι λίγες, το νέο αερόψυκτο μονοκύλινδρο μοτέρ θα αποδίδει 20 περίπου ίππους και προφανώς θα συμμορφώνεται με τις νέες αυστηρές προδιαγραφές BS VI της Ινδίας, οι οποίες είναι πολύ κοντά πολύ κοντά στις Euro 5, οπότε αυτό ανοίγει εκ των πραγμάτων ένα παράθυρο για την εξαγωγή της μοτοσυκλέτας και στην Ευρώπη.

Θα υπάρχει φυσικά δικάναλο ABS, ο προβολέας θα έχει DRL λειτουργία και η τιμή του στην ινδική αγορά θα είναι λίγο πάνω από τα 2.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon