.
Κατηγορία Polaris
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 11:36

Polaris Slingshot – Νέο Trike!

 

Side-by-side τρίκυκλο!

 


Η Polaris αναμένεται να παρουσιάσει ένα τρίκυκλο Trike όχημα, με την ονομασία Slingshot, κάτι που είχε ακουστεί στο παρελθόν, αλλά επισημοποιείται πλέον με την ανακοίνωση της εταιρίας, που έγινε στις αρχές του Ιανουαρίου: “Αυτές οι συνθήκες της αγοράς και του marketing έδωσαν στον Mike Jonikas την δυνατότητα να σκέφτεται ένα τέτοιο project για την Polaris που μεγαλώνει τις εργασίες της εκτός από τα snowmobile’s, και το Slingshot θα είναι το επόμενο προϊόν που θα περάσει στην γραμμή παραγωγής”.

Η πατέντα για το συγκεκριμένο όχημα κατατέθηκε στις 21 Μαρτίου του 2011 και δίνει ξεκάθαρα την ιδέα ενός τρίκυκλου οχήματος μαζί με αρκετές φωτογραφίες στην δημοσιότητα.
Το νέο τρίκυκλο θα διαθέτει δύο τροχούς μπροστά και έναν πίσω και θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων τεχνολογίας Ecotec κατασκευασμένο από την GM και απόδοσης 200 ίππων.
Η μετάδοση θα γίνεται μέσω ιμάντα, ενώ θα διαθέτει δύο θέσεις δίπλα – δίπλα, για οδηγό και συνοδηγό.
Θα υπάρχει ηλεκτρονικά υποβοηθούμενο τιμόνι, ABS, Traction Control αλλά και σύστημα σταθερότητας.
Αν οι αναφορές της UBS Investment Research Group είναι σωστές, αναμένεται να δούμε το Slingshot να κυλλάει τους τροχούς του από την γραμμή παραγωγή σε λίγους μήνες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Polaris Sportsman XP 1000 EPS - Touring »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon