.
Κατηγορία Polaris
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 10:52

Polaris RZR 2022 - Χίλια παραπάνω κυβικά και δύο έξτρα κύλινδροι... να τ' αφήσω αφεντικό;! - Teaser Video

Εδώ και χρόνια η κατηγορία των Side by Side / UTV οχημάτων λίγο-λίγο ανεβάζει κυβικά, ανεβάζοντας παράλληλα ιπποδύναμη και επιδόσεις. Από τα 700 στα 800, στα 900, άντε και στα 1000, χώσε και ένα Turbo στους δικύλινδρους κινητήρες, με απόδοση 168-172 hp. Όσο εντυπωσιακά κι αν ακούγονται τα τελευταία νούμερα, για το 2022 η Polaris ετοιμάζει κίνηση-ματ στον τομέα, διπλασιάζοντας κυλίνδρους και μέγιστα κυβικά, με πρόθεση φυσικά να διαλύσει τον ανταγωνισμό!

Δύο. Χιλιάδες. Κυβικά. Και τέσσερις κύλινδροι. Ναι, καλά ακούσατε. Η Polaris αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τα ημίμετρα, όπου οι φαν της μοτοσυκλέτας και των ATV άκουγαν δικύλινδρους κινητήρες 1.000 κ.εκ. και ενθουσιαζόταν, για να ενστερνιστεί το αμερικανικό μάντρα "There's no substitute for cubic inches", ήτοι δεν υπάρχει υποκατάστατο για τα κυβικά."

Καλά τα 1.000 κ.εκ., καλό και το Turbo, όμως με το βάρος των σύγχρονων SSV / UTV, που πολλές φορές φτάνει και ξεπερνά και τα 900 κιλά για τις εκδόσεις των 4 ατόμων, όσα περισσότερα κυβικά διαθέτει κανείς, τόσο το καλύτερο, αν στόχος είναι οι μέγιστες επιδόσεις και το "ξεκόλλημα" από κάθε ταχύτητα.

Τώρα, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για τον νέο τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα των RZR, στις 9/11/2021, όπου και θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη.

Κι αν ο χιλιάρης ατμοσφαιρικός δικύλινδρος κινητήρας των 999 κ.εκ. βγάζει 110 hp, τότε ο δίλιτρος τετρακύλινδρος... πόσα θα βγάζει; Επίσης, θα τον δούμε και με Turbo; Κι αν ο χιλιάρης δικύλινδρος των 925 κ.εκ. με το turbo αποδίδει 168 hp, ο αντίστοιχος τετρακύλινδρος δίλιτρος, πόσο πάνω από τα 200 άλογα θα βγει;!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon