.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 11:26

MV Agusta Turismo Veloce 800 – 2014

 

 

Η τουριστική εκδοχή του Rivale

 

 

Σε λίγες μέρες, στην έκθεση EICMA, η MV Agusta θα παρουσιάσει το νέο Turismo Veloce 800. Η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι μία ψηλότερης θέσης οδήγησης έκδοση του πρόσφατου μοντέλου που παρουσίασε, Rivale 800.
Θα κινείται από έναν τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα χωρητικότητας 800 κυβικών εκατοστών, με ηλεκτρονικά συστήματα περιορισμού της ολίσθησης και ABS, αλλά θα έχει προορισμό την τουριστική χρήση. Η νέα μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η MV Agusta, διατηρεί τις τρεις εξατμίσεις στην δεξιά πλευρά, το φανάρι LED, μία μεγάλη οθόνη με πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα, ενώ θα διαθέτει ημιενεργητικές αναρτήσεις της Sachs, Προστατευτικές χούφτες χεριών, όπως και πλαϊνές βαλίτσες, θα υπάρχουν στον εξοπλισμό του. Σε λίγες μέρες, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη παρουσίαση.

Φωτογραφίες

{gallery}new_models/mv_agusta/2014/veloce/AG}

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 11:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Rivale 800 2014 MV Agusta Turismo Veloce 800 / Lusso - 2014 - EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon