.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 12:29

MV Agusta - Superveloce και Brutale 1000 για το 2020

Με δύο σκοτεινές φωτογραφίες η MV Agusta ρίχνει λίγο φως στο τι πρέπει να περιμένουμε από αυτήν στην EICMA.

Είναι η μόδα των ημερών, από πλήρεις διαδικτυακές παρουσιάσεις νέων μοντέλων ως πάσης φύσεως teasers - φωτογραφίες, βίντεο και έντεχνες διαρροές. Η MV Agusta φυσικά και δεν απουσιάζει από το παιχνίδι, κυκλοφορώντας τις τελευταίες μέρες δύο προσκλήσεις στο περίπτερό της στην EICMA, όπου στην καθεμία φιγουράρει σκοτεινιασμένη σιλουέτα νέου μοντέλου.

Το πρώτο μας είναι σαφέστατα γνωστό, πρόκειται για την έκδοση παραγωγής της Superveloce, της μοτοσυκλέτας που παρουσιάστηκε στην EICMA 2018 και διατέθηκε με μια ιδιαίτερα εκλεκτή τιμή για προπαραγγελία ως Serie Oro, για να εξαντληθούν πολύ γρήγορα και τα 300 κομμάτια που θα κατασκευαστούν μέσα στο 2020.

Η λογική λέει πως τώρα θα παρουσιαστεί η βασική της έκδοση παραγωγής, δίχως το Serie Oro δηλαδή.

Στο ίδιο κλίμα, το δεύτερο teaser της MV απεικονίζει μια γυμνή μοτοσυκλέτα που, με λίγο φωτισμό στη φωτογραφία, αποκαλύπτει ένα Brutale 1000. Ουσιαστικά η διαδικασία που ακολουθείται εδώ είναι ίδια με της Superveloce, καθώς πρώτα ήρθε το Brutalle 1000 Serie Oro, ξεπούλησε την περιορισμένη του παραγωγή online σε λίγες μέρες και τώρα περιμένουμε να δούμε και τη βασική του έκδοση.

mv tease 1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 12:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon