Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 17:44

MV Agusta Brutale και Dragster 2020 - Έρχονται ανανεώσεις

Μέσα από μια συνέντευξη με τον Brian Gillen, επικεφαλή του R&D της MV Agusta, το Motociclismo έβγαλε λαυράκι για επερχόμενη ανανέωση στα Brutale & Dragster του 2020.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για την ώρα, όμως ο Gillen αναφέρει πως η MV Agusta κάνει στροφή και στην χρηστικότητα, που πέρα από τις επιδόσεις είναι κάτι που αναζητά το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Οι βελτιώσεις που αναμένουμε σε Brutale και Dragster θα είναι αρκετές, ενώ κατά τον Gillen αυτές θα αφορούν και το Traction Control, το οποίο θα λειτουργεί πλέον πολύ πιο διακριτικά από πριν, με τον αναβάτη να μην καταλαβαίνει την επέμβαση του, κάτι που συναντάμε στα κορυφαία σήμερα ανάλογα συστήματα.

Δεύτερη ανανεωτική πινελιά, τα όργανα, καθώς η LCD οθόνη οργάνων είναι πλέον ξεπερασμένη. Αναμείνατε λοιπόν τις Brutale & Dragster να εξοπλιστούν με έγχρωμες TFT οθόνες, στα πρότυπα του Serie Oro, που θα ανεβάσουν κατά πολύ την ευχρηστία, αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Λίγη υπομονή ακόμα και σύντομα θα δούμε όλες τις αλλαγές στα δημοφιλή γυμνά μοντέλα της ιταλικής φίρμας.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 17:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Rivale 800 2013 MV Agusta F4 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube