Κατηγορία MV Agusta
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 10:26

MV Agusta Dragster 800 RR: Midnight Ride - Βίντεο

Να δείξουμε καγκουριές ή να μη δείξουμε; Θα μας βρίσουν ή θα μας λατρέψουν; Υπεύθυνοι στο κοινωνικό σύνολο, ή υπεύθυνοι στο πάθος μας για μοτοσυκλέτα; Δύσκολα τα πράγματα για τις εταιρείες μοτοσυκλέτας σήμερα, ειδικά όταν θέλουν να διαφημίσουν sport μοντέλα εκτός πίστας. Στο συγκεκριμένο βίντεο για το Dragster 800 RR, η MV Agusta γράφει στα παλιά της παπούτσια την κοινωνική ευθύνη, με μόνο φραγμό το "όλα τα stunts έγιναν από επαγγελματίες σε κλειστούς δρόμους".

Και burnout έχουμε, και σούζες αλλά και κόντρες, στους νυχτερινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης, σε ένα όμορφο προωθητικό βίντεο για την streetfighter μοτοσυκλέτα της φίρμας.

Αν θυμάστε παλιότερα, η ΚΤΜ είχε κάνει ένα πολύ πιο extreme βίντεο σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους για το 990 Super Duke, βίντεο που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και αποσύρθηκε άρον άρον.

Έκτοτε, οι εταιρείες είτε προμοτάρουν τα ακραία μοντέλα τους σε πίστα, είτε σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους (με τους αναβάτες να οδηγούν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.), είτε σε κλειστούς στην κυκλοφορία δρόμους, αναφέροντας "δρόμοι κλειστοί, επαγγελματίες αναβάτες, μην δοκιμάσετε το ίδιο".

Μύρισε αλητεία και στριτφαιτερίλα.

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 10:41

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Brutale Corsa 2013 MV Agusta F3 800 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT