.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 08:41

EICMA – ΜV Agusta Superveloce 800 / Superveloce 800 Serie Oro

Μια πιο προσιτή και λιτή, όσο και αν αυτές οι δυο έννοιες έχουν διαφορετική σημασία για την MV Agusta, έκδοση Superveloce 800, παρουσίασε η ιταλική εταιρεία παραγωγής ονείρων.

Όπως και η Serie Oro, η “απλή” Superveloce, βασίζεται στην F3 800, υιοθετώντας βέβαια ένα μοναδικό “superbike ρετρό” στυλ. Από εκεί και έπειτα, έχουν γίνει κάποιες παραχωρήσεις σε σχέση με την Oro, προκειμένου να επιτευχθεί μια πιο προσιτή τιμή.

Η σχεδίαση παραμένει ακριβώς η ίδια, αλλά το το κοστούμι είναι πολυεστερικό και όχι carbon, ενώ οι ζάντες είναι χυτές αλουμινένιες με πέντε μπράτσα, αντί των πανέμορφων 24-άκτινων της ακριβότερης έκδοσης. Ένα στοιχείο – φετίχ, το οποίο απουσιάζει επίσης στην απλή Superveloce, είναι η πανέμορφη τάπα βενζίνης που πηγαίνει set με μια δερμάτινη λωρίδα η οποία διατρέχει το ρεζεβρούαρ. Απλή, αεροπορικού τύπου τάπα στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν.
|
H Superveloce 800 φέρει το τρικύλινδρο μοτέρ της F3 στα 798 κ.εκ., με απόδοση 148 ίππους και 9,97 kg-m ροπής, για ένα βάρος το οποίο η εταιρεία ανακοινώνει στα 173 -στεγνά- κιλά. Η πληροφόρηση γίνεται μέσω μιας TFT οθόνης 5 ιντσών από την οποία επίσης ο αναβάτης διαχειρίζεται ένα αρκετά πλούσιο “πακέτο” ηλεκτρονικών, που περιλαμβάνει abs, traction control, quick shifter (+/-), cruise control και συνδεσιμότητα μέσω bluetooth με smart συσκευές για πλοήγηση και όχι μόνο.

Στις αναρτήσεις, έχουν επιλεχθεί μονάδες από την Marzocchi για το USD, πλήρως ρυθμιζόμενο μπροστινό των 43 χλστ. και της Sachs, για το μονό, επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα, δίσκοι 320 χλστ. με τετραπίστονες, ακτινικές δαγκάνες μπροστά και δίσκος 220 χλστ. με διπίστονη δαγκάνε πίσω συμπληρώνουν την εικόνα των περιφερειακών, με την μοτοσυκλέτα να φέρει ελαστικά Pirelli Diablo Corsa II, σε διαστάσεις 120/70-17” και 180/55-17”, μπροστά και πίσω αντιστοίχως.

Η τιμή της έχει ανακοινωθεί στο επίσημο site της MV Agusta και ξεκινά από τα 19.900 ευρώ, με τα διαθέσιμα χρώματα να είναι λευκό και κόκκινο.

Σε ότι αφορά στην Superveloce 800 Serie Oro, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, θα μπει ξανά σε διαδικασία παραγωγής, μετά από την εξάντληση της πρώτης, “συλλεκτικής παρτίδας”. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, πέραν του ότι η ζελατίνα και ο προβολές με την κίτρινη απόχρωση, έχουν αντικατασταθεί με διάφανες μονάδες. Τιμή στην προκειμένη περίπτωση; Από 27.990 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε για την ιταλική αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta - Superveloce και Brutale 1000 για το 2020 EICMA - MV Agusta Brutale 1000RR »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon