.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 10:33

EICMA - MV Agusta Brutale 1000RR

Όπως συνέβη και με το Superveloce, έτσι τώρα και με το Brutale του λίτρου, η MV Agusta παρουσιάζει μια πιο “απλή” και “προσιτή” έκδοση, πέραν της Serie Oro.

Που διαφέρουν οι μοτοσυκλέτες μεταξύ τους; Στους τροχούς, όπου στο RR, είναι χυτοί αλουμινίου αντί για carbon, στις βίδες, που είναι συμβατικές ατσάλινες αντί για τιτανίου και στην τιμή, που από τα 42.990 ευρώ, για το Serie Oro, έπεσε στα 29.990 ευρώ για το RR. Μιλάμε βέβαια πάντα για τις τιμές που ανακοινώθηκαν για την ιταλική αγορά.

Από εκεί και έπειτα αρχίζουν οι ομοιότητες, ο τετρακύλινδρος κινητήρας του RR αποδίδει 208 ίππους, όσους και η Serie Oro έκδοση δηλαδή, αν και για αυτή διατίθεται αποκλειστικά kit, που αυξάνει την ισχύ στους 212 ίππους.

Το RR, έχει ενσωματωμένη επίσης την ΙΜU μαζί με την πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων του Serie Oro, με riding modes, traction control, wheelie control, launch control και quick sifter (+/-), ενώ συνεχίζοντας σε αυτό το hi-tech μοτίβο, οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins και ειναι ημιενεργητικά / ηλεκτρονικά ελεγχόμενες. Όλα αυτά, ελέγχονται από μια TFT έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών.

Τέλος, στοιχεία που ξεχωρίζουν επίσης, είναι το σύστημα cornering lights,καθώς και τα φρένα της brembo από την σειρά “stylema”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 13:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon