.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 12:30

Νέα MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli 2018

 

Ειδική, λαχταριστή έκδοση από τις MV Agusta και Pirelli

 

 

Μία νέα ειδική έκδοση της Brutale 800 RR, που γιορτάζει ουσιαστικά τη συνεργασία μεταξύ των MV Agusta και Pirelli, αποφάσισαν να δημιουργήσουν οι δύο εταιρίες.

Η εν λόγω έκδοση της Brutale 800 RR, που θα παραχθεί φυσικά σε περιορισμένο αριθμό, για λίγους και εκλεκτούς, γιορτάζει τη συμφωνία μεταξύ των δύο κατασκευαστών με την Pirelli να αποτελεί πλέον τον μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για την εταιρία από το Varese μες τα ελαστικά της να χρησιμοποιούνται ως πρώτης τοποθέτησης.

Η “Brutale 800 RR PIRELLI”, όπως θα ονομάζεται έχει δεχτεί τις ιδιαίτερες πινελιές του ερευνητικού κέντρου της εταιρίας, Castiglioni Research Centre και του κέντρου σχεδίασης Pirelli Design. Στοιχεία που την ξεχωρίζουν από την στάνταρ έκδοση της Brutale 800 RR είναι η επένδυση της σέλας με την ασορτί ραφή, για τα δύο χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμη (μαύρο ματ-κόκκινο και σκούρο γκρι-μπλε). Το μαύρο κυριαρχεί παντού και έχει καλύψει και το σώμα του εμπρός φαναριού, ενώ για να μειωθεί το βάρος κάποια περιφερειακά προέρχονται από την F4, τα οποία δεν διευκρινίζονται στο Δελτίο Τύπου.

Η Brutale 800 RR φέρει φυσικά τα Pirelli Diablo Supercorsa SP (έναντι των στάνταρ Diablo Rosso III)  διαστάσεων 120/70-17’’  και 200/55-17’’, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με το 200άρι πίσω λάστιχο και την ζάντα των 6 ιντσών να έχει επιλεχθεί ειδικά για αυτό το μοντέλο. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα και με τα περιορισμένης παραγωγής Diablo Supercorsa SP που έχουν χρωματισμένους “ώμους”, μπλε ή κόκκινους ανάλογα με το χρώμα της επιλογής!

Το όνομα της Pirelli κυριαρχεί στα γραφικά όπως και το logo “Diablo” που τα βλέποιυμε στο ρεζερβουάρ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που MV Agusta και Pirelli συνεργάζονται και δημιουργούν μαζί μια μοτοσυκλέτα που είναι διαθέσιμη προς πώληση στο κοινό.

Πρώτη επίσημη παρουσίαση της Brutale 800 RR Pirelli στο κοινό, στην ερχόμενη EICMA, στο περίπτερο της MV Agusta.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 16:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Dragster 800 RC 2018 MV Agusta F3 675 RC & F3 800 RC 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon