.
Κατηγορία Moto Morini
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 15:41

H Moto Morini εμπλουτίζει με πλοήγηση τα X-Cape και Seiemmezzo 2024

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση και στους κατόχους παλιότερων μοντέλων.

Η Moto Morini ανακοίνωσε το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, πως οι δύο οικογένειες μοντέλων που διαθέτει στη γκάμα του 2023, X-Cape και Seiemmezzo STR και SCR θα αποκτήσουν μια νέα δυνατότητα.

Συγκεκριμένα, προστίθεται σύστημα πλοήγησης μέσω της εφαρμογής για τηλέφωνα MotoFun App, το οποίο λειτουργεί μέσω WiFi mirroring, δηλαδή προβάλλοντας στην οθόνη της μοτοσυκλέτας το περιεχόμενο της οθόνης του τηλεφώνου με το πρωτόκολλο Bluetooth.

Έτσι οι κάτοχοι των μοτοσυκλετών αυτών θα μπορούν να βλέπουν στην οθόνη της μοτοσυκλέτας τους - 7 ιντσών για τα X-Cape, 5 ιντσών για τα Seiemmezzo - πλοήγηση στον χάρτη και θα έχουν επιλογή διαφορετικών τρόπων προβολής, μεταξύ αυτών και χάρτη με δορυφορική φωτογραφία και κυκλοφοριακές ενημερώσεις.

Στο Seiemmezzo, όπου η οθόνη είναι μικρότερη σε διαγώνιο, θα υπάρχει και η επιλογή μιας λιτής προβολής χωρίς χάρτη, με μόνο βελάκια να καθοδηγούν στην επιλεχθείσα διαδρομή.

moto morini mavi 24 2

Η ενεργοποίηση και επιλογή των παραμέτρων πλοήγησης στην οθόνη της μοτοσυκλέτας μπορεί να γίνει μόνο όταν αυτή είναι σταματημένη, ως δικλείδα ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια που η πλοήγηση είναι σε λειτουργία, ο αναβάτης μπορεί να εξακολουθήσει να ακούσει μουσική ή να διαχειρίζεται κλήσεις, ενώ οι βασικές πληροφορίες της μοτοσυκλέτας (ταχύτητα και σχέση κιβωτίου) παραμένουν ευδιάκριτες στην οθόνη.

Το καλύτερο για την αναβάθμιση των οργάνων στις μοτοσυκλέτες της Moto Morini είναι πως είναι συμβατές και με τα μοντέλα των προηγούμενων ετών, έτσι μπορεί ο καθένας να πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να αποκτήσει το νέο λογισμικό χωρίς κανένα κόστος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon