.
Κατηγορία Kymco
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 10:24

KYMCO CV3 – Το επίσημο βίντεο του νέου τρίκυκλου σκούτερ

Η επέκταση της KYMCO στους τρεις τροχούς φέρνει τον πρώτο δικύλινδρο κινητήρα στην κατηγορία.

Τον Νοέμβριο του 2020, λίγες μέρες αφότου θα είχε ολοκληρωθεί η ματαιωθείσα EICMA 2020, η KYMCO έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα γκάμα της με αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα, αλλά την παράσταση έκλεψε το CV3.

Πρόκειται για την πρώτη πρόταση της KYMCO στα τρίκυκλα σκούτερ με ικανότητα να πλαγιάσουν, η οποία στόχευσε κατευθείαν στην κορυφή της σχετικής ολιγομελούς κατηγορίας. Το CV3 φορά τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του ΑΚ550 με απόδοση 50 hp και 5.1 kgm, διαθέτει μπροστινό σύστημα με διπλά καλάμια σε κάθε τροχό που θυμίζει περισσότερο Yamaha παρά Piaggio, γεμάτο ηλεκτρονικό πακέτο και κάθε διάθεση να βασιλέψει στην τρίκυκλη κλάση των σκούτερ.

Αν και ακόμη μας λείπουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο άφιξής του και την επακόλουθη τιμολόγηση, ας ξεκινήσουμε από τα θετικά: το γεγονός πως η KYMCO δημοσίευσε το επίσημο βίντεό του και το έχει πλέον συμπεριλάβει στην επίσημη ιστοσελίδα της στην Ταϊβάν πιθανότατα σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση μέχρι να το δούμε επιτέλους και δια ζώσης.

Απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon