.
Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 13:55

KYMCO RevoNEX – Made in Italy!

Η πρωτότυπη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της KYMCO έρχεται σύντομα και θα είναι το πρώτο της ευρωπαϊκό προϊόν.

Στο περιθώριο της παρουσίασης Time to Excite, κατά το οποίο η KYMCO αποκάλυψε τα βασικά της νέα μοντέλα για το 2021 – καθώς και το επερχόμενο τρίκυκλο CV3 – μια μικρή αποστροφή του λόγου του Ke Shengfeng, προέδρου του Gwangyang Group στο οποίο εντάσσεται και η KYMCO, αποκάλυψε μια πολύ σημαντική πληροφορία:

"Το RevoNEX έχει συγκεντρώσει παγκόσμια προσοχή από την παρουσίασή του. Εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και καινοτομίας στη δημιουργία του RevoNEX ως μια νέας γενιάς ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που οι καταναλωτές θα θελήσουν να αποκτήσουν. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω πως η μαζική παραγωγή του RevoNEX θα γίνει για πρώτη φορά σε μια σχεδιαζόμενη μονάδα στην Ευρώπη, κάνοντάς το το πρώτο ηλεκτρικό προϊόν που θα κατασκευαστεί για παγκόσμια κυκλοφορία υπό την Ταϊβανέζικη επωνυμία ‘Made in Italy’ by KYMCO."

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε κανένα άλλο τεχνικό στοιχείο γύρω από αυτή την ενδιαφέρουσα ηλεκτρική roadster, μα ίσως είναι ακόμη σημαντικότερο το γεγονός πως με αυτή προαναγγέλλεται η απόβαση της KYMCO στην Ευρώπη με στόχο να παράξει μια νέα σειρά ευρωπαϊκών μοντέλων με βάση στην Ιταλία.

Προφανώς το RevoNEX θα είναι το πρώτο μοντέλο αυτής της νέας προσπάθειας, αν και προς το παρόν το χρονικό πλαίσιο της εξέλιξής του δεν είναι ακόμη σαφές.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί, με την παρουσίαση του μοντέλου από τον διεθύνοντα σύμβουλο της KYMCO, Allen Ko, στην περσινή EICMA 2019.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon