.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 13:38

ΚΤΜ Motocross 50/65/85 SX 2017

 

Παρουσιάστηκαν

 

 

Τα mini μοντέλα motocross για το 2017 παρουσίασε η KTM, τα μικρά, 50, 65 και 85 SX. Ακολουθούν αναλυτικά οι αλλαγές:

KTM 85 SX
Έχοντας η KTM στο μυαλό πως οι αναβάτες των 85 κυβικών εκατοστών είναι φτασμένοι και συμμετέχουν σε σημαντικά πρωταθλήματα στο παγκόσμιο στερέωμα, προσφέρει το 85 SX με ότι καλύτερο θα μπορούσε κάποιος να βρει στην αγορά.

Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία των δίχρονων κινητήρων, κιβώτιο 6 ταχυτήτων, υδραυλικό συμπλέκτη, τετραέμβολη δαγκάνα σε δίσκο 240mm για μπροστά, δύο εμβόλων σε 210mm για πίσω, για άριστο έλεγχο. Το φίλτρο αέρα μπορεί να αντικαθίσταται χωρίς εργαλία, ενώ το υποπλαίσιο είναι αλουμινένιο και αφαιρούμενο, για γρήγορη αντικατάσταση.
Οι αναρτήσεις αφορούν σε ένα ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα διαμέτρο 43mm και διαδρομής 270mm, ενώ το αμορτισέρ, είναι με σύστημα PDS, για βέλτιστη πρόσφυση.
Για το 2017, τα γραφικά έχουν αλλάξει και είναι παρόμοια με των μεγαλύτερων motocross της εταιρίας.

Το 65 SX διαθέτει νέο μπροστινό σύστημα αέρος της WP, AER 35, νέα γραφικά και βελτιώσεις στα σημεία, ώστε να είναι Ready to Race. Διαθέτει ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με PDS της WP με διαδρομή 270mm.Μπροστά και πίσω τα φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων και δύο εμβόλων, σε δίσκους 198mm και 160m, ενώ τα αλουμινένια στεφάνια τροχών, είναι βαμμένα μαύρα.

Το μικρότερο όλων, 50 SX διαθέτει και αυτό το μπροστινό σύστημα αέρος της WP, AER 35, αλλά και ένα νέο πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ ώστε να συνδυάζεται με το νέο μπροστινό. Νέα είναι και η εξάτμιση για καλύτερη απόδοση της δύναμης και στις μεσαίες, αλλά και στις ψηλές στροφές.
Τα γραφικά όπως και τα πλαστικά περιφερειακά είναι στα πρότυπα των motocross του 2017. Τα φρένα έρχονται από την Formula σε δίσκους wave, ενώ διαθέτει αυτόματο κιβώτιο.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 17:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon