.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 10:35

KTM Duke 690 R 2013 – Ήρθε στην Ελλάδα

Η Παντοδύναμη DUKE 690 R είναι εδώ

 





Όταν παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2012 στην Διεθνή Έκθεση του Μιλάνο η ΝΕΑ 690 DUKE R μας έκανε να ονειρευόμαστε και να αναρωτιόμαστε πότε θα την δούμε στην Ελληνική άσφαλτο. Η πολύ αναμενόμενη 690 DUKE R – R όπως λέμε RACING – έφτασε στην χώρα μας!!!

Ο ισχυρότερος κινητήρας

Ο πιο εξελιγμένος, ραφιναρισμένος και ισχυρός μονοκύλινδρος κινητήρας στον κόσμο, όχι μόνο προσφέρει στον αναβάτη της 690 Duke ασύλληπτη οδηγική διασκέδαση, αλλά έδωσε και την απαραίτητη ένταση στους αγώνες του European Junior Cup το 2012, που έγιναν στα πλαίσια του World SBK.

Στην καρδιά της Νέας 690 Duke R χτυπάει ο ισχυρότερος μονοκύλινδρος κινητήρας 690 κ.ε. ο οποίος αποδίδει 70hp. Η νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο ένα πιστό αντίγραφο των αγωνιστικών του EJC.  Αυτό το εξαιρετικό «εργαλείο οδήγησης» για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, έχει και την ίδια ανάρτηση.

Οι διαδρομές των αναρτήσεων της 690 Duke R είναι μεγαλύτερες, με πιο σκληρά ελατήρια και μεγαλύτερο εύρος χρήσης από το 690 Duke. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και προσφέρουν στον αναβάτη δυνατότητα για κορυφαία οδηγική απόλαυση στους δρόμους της πόλης και του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Πλήρης βασικός εξοπλισμός

Στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνονται:

»    Dual Channel ABS της BOSCH
»    ABS με επιλογή “Supermoto Mode”
»    AKRAPOVIC slip-on τελικό εξάτμισης
»    WP 48mm πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός
»    WP πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω
»    320 mm δισκόφρενο εμπρός της BREMBO με 4-πίστονη ακτινική monoblock δαγκάνα  
»    Πορτοκαλί τιμονόπλακες CNC
»    Προστατευτικά κάγκελα
»    Μανιτάρια τροχών
»    Φλας τεχνολογίας LED
»    Made in Austria

Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ 350 Adventure! KTM E Speed 2014 – Νέο υβριδικό scooter! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon