.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:17

KTM RC 390 2024 – Έτσι θα μπορούσε να είναι

Το μικρό supersport μοντέλο της KTM θα ανανεωθεί ξανά, όπως όλα δείχνουν και πιθανόν αυτή θα είναι η τελική του μορφή.

Το KTM RC 390 μπορεί να ανανεώθηκε σχετικά πρόσφατα, μόλις πριν ένα χρόνο μιλώντας συγκεκριμένα, όμως η εταιρεία δεν έχει αποκρύψει ότι η μικρομεσαία supersport ίσως αλλάξει ξανά και μάλιστα δραστικά. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς υποστηρίζουν ένα τέτοιο σενάριο, εμφανίζοντας το RC 390 με δραστικές διαφορές στην εμφάνιση, στα πρότυπα του RC 8C.

To ινδικό περιοδικό Rushlane δεν έχασε την ευκαιρία να προτείνει το ίδιο, την δική του άποψη για το επερχόμενο KTM RC 390 και δημοσίευσε την 3D απεικόνιση που βλέπετε εδώ. Οι μεγάλες αλλαγές επικεντρώνονται φυσικά στο fairing και στο εμπρός φτερό, που αναμένονται ανασχεδιασμένα, όπως είδαμε στις κατασκοπευτικές εικόνες. Από την άλλη, μπορεί το 3D σχέδιο να δημιουργεί μια αποτελεσματική πρώτη εντύπωση, αλλά το νέο RC 390 πιθανόν θα αλλάξει σε μεγαλύτερο βαθμό, από όσο διακρίνεται μόνο με το μάτι.

Το νέο KTM RC 390 αναμένεται όχι νωρίτερα από το 2024, ενώ δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά, ακόμα, για τις αλλαγές που θα φέρει.

 

Πηγές: Rushlane/Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon