.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 09:54

KTM Adventure 2023 - Έρχονται άμεσα 6 νέα μοντέλα!

Η απουσία της KTM από την έκθεση EICMA προφανώς και δεν αποτέλεσε πρόβλημα στην παρουσίαση νέων μοντέλων, με αρκετά από αυτά να έχουν ήδη παρουσιαστεί, και άλλα να έρχονται πυρετωδώς.

Ψάχνοντας στο site της, στην κατηγορία Travel, βλέπουμε πως έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσίαση 6 νέων μοντέλων στην κατηγορία που γνωρίζουμε ως adventure, με τα δύο εξ αυτών να είδαμε ήδη χτες, 29 Νοεμβρίου, στην επίσημη παρουσίαση τους. Μιλάμε για τα 890 Adventure και 890 Adventure R, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αποτελεούν το Stage 1 και Stage 2 από τα συνολικά 6 Stages που αναμένουμε.

Με το Stage 3 να αναμένεται τον Νοέμβριο - σήμερα δηλαδή, τα Stage 4 και 5 τον Δεκέμβριο και το Stage 6 τον Ιανουάριο του 2023, μπορούμε ήδη να κάνουμε κάποιες προβλέψεις.

KTM_2023__2-web.jpgΠροφανώς θα πρόκειται για τα νέα 1290 Super Adventure S, 1290 Super Adventure R που ήδη παρουσιάσαμε σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, και ίσως τα δύο αναμενόμενα 390 Adventure, σε απλή και Enduro έκδοση. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του περιοδικού Motorrad, υπήρχε και ένας νέος κυβισμός, στα 990cc, αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξει και τέτοια μοτοσυκλέτα άμεσα.

Αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon