.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 13:30

KTM SX 2023 – Έρχονται τα επίσημα αποκαλυπτήρια

Η χωματερή οικογένεια της ΚΤΜ για το 2023 θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των motocross μοντέλων από τις 10 Μαΐου.

Μοιράζοντας την off-road τεχνολογική της βάση σε τρεις διαφορετικές εταιρείες, η ΚΤΜ έχει πολλές αποκαλύψεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όταν παρουσιάζονται παραδοσιακά όλες οι χωμάτινες γκάμες της επόμενης χρονιάς.

Με αρχή τον Μάρτιο 2022, η GASGAS έχει ήδη παρουσιάσει τις γκάμες Motocross και Enduro, ενώ στη συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη των KTM Enduro και λίγες μέρες αργότερα τα αντίστοιχα μοντέλα της Husqvarna.

Πλέον, για να κλείσει αυτός ο κύκλος, απομένουν οι οικογένειες Motocross των KTM και Husqvarna, με την πορτοκαλιά πτέρυγα να ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 Ελλάδας.

Μάλιστα χάρη στην ΚΤΜ USA γνωρίζουμε ήδη αρκετά πιθανά στοιχεία της νέας γενιάς KTM SX 2023, η οποία φαίνεται πως οδεύει πως ολική μεταμόρφωση με νέα πλαίσια, κινητήρες και αναβαθμισμένο εξοπλισμό που ενδέχεται να περιλαμβάνει και quickshifter!

Ραντεβού την Τρίτη 10/5 λοιπόν για τις αναλυτικές εξελίξεις στην πορτοκαλιά ΜΧ οικογένεια, με τις αλλαγές αυτές λογικά να περνούν και στα ανάλογα Husqvarna MX μοντέλα που δίχως άλλο θα ακολουθήσουν λίγες μέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon